Babyudstyr

Babyudstyr

Babyudstyr

Farmorsoutlet.dk er udsprunget af en ganske personlig historie. Da stifteren af hjemmesiden, Connie Nielsen, selv blev farmor, gik det nemlig op for hende, at der manglede et bedre udvalg af tøj til for tidligt fødte børn. Markedet for babytøj har ikke et særligt stort udvalg af premature tøj, og det ønsker man hos Farmoursoutlet.dk at gøre noget ved. Webshoppen blev således startet op i 2011 med et mål om at tilbyde et stort udvalg af premature tøj i god kvalitet. 

På farmoursoutlet.dk finder du også alt det babyudstyr, du har brug for som kommende eller nybagte forældre. Alle børn bør for eksempel have et aktivitetstæppe eller -stativ at boltre sig på. Det er med til at styrke barnets motoriske bevægelser, og det giver barnet en masse sanseindtryk gennem de sjove farver og mønstre. Vælg for eksempel et aktivitetstæppe med ophæng, der giver dit barn lyst til at gribe ud efter de sjove ting. Det giver styrke og stimulerer barnet i hans eller hendes udvikling, som er helt essentiel i de første leveår. 

På farmorsoutlet.dk kan du også købe smarte sutteflasker fra Iiamo, som kan tages med i tasken, når I skal væk hjemmefra. Det smarte er, at sutteflasken kan varme mælken op til de passende 37 grader via en beholder, der er fyldt med tørret salt og vand. Det gør, at man slipper for at skulle finde et sted at varme mælken, og det giver jer en stor frihed som familie til at tage ud på tur. Flaskerne er BPA-frie, indeholder ingen parabener eller parfume. 

Når man har en lille én i familien, er det også helt essentielt med en praktisk pusletaske. På farmoursoutlet.dk finder du et udvalg af de bedste pusletasker på markedet, som kan indeholde alt det nødvendige, man har brug for at tage med, når man skal ud ad huset med sin baby. Hvis I er kommende forældre, er det også oplagt at anskaffe en pusletaske allerede nu, så I er klar til at transportere jeres nyfødte med hjem fra hospitalet. Alle taskerne er lavet i vandafvisende materialer.