Badehaette.dk - kvalitets svømme- og dykke udstyr til fornuftige priser

Badehaette.dk – kvalitets svømme- og dykke udstyr til fornuftige priser

Badehaette.dk – kvalitets svømme- og dykke udstyr til fornuftige priser

Leder du efter badetøj og udstyr til svømning og badning i høj kvalitet og til fornuftige priser, kan du med fordel besøge badehaette.dk. Her finder du alt, hvad en rigtig vandhund har brug for til såvel svømmetræning som strandferie, fra kendte og velrenommerede brands, og til priser, som ligger i den absolut lave ende. Hos badehaette.dk finder du sportsudstyr til svømning fra brands så som Adidas, Aquafeel, Aqua-Speed, Beco, Bestway, Camaro, Diana, Essenuoto, Fashy, gWINNER, Inline health and beauty, Meteor, Speedo og Spokey, herunder badehaetter, svømmebriller og udstyr til dykning.

Badehætter fra badehaette.dk

I den online shop på badehaette.dk finder du et stort og varieret udvalg af badehætter til ethvert formål. Her er badehætter i ethvert tænkeligt materiale og i rigtig mange forskellige udformninger. Udvalget spænder fra de klassiske sports badehætter i latex eller silicone, som slutter 100% tæt, og har til formål at gøre dig mere strømlinet i vandet, til de elegante badehætter betrukket med stof, som ligner turbaner, og som især egner sig som en smuk accessory ved poolkanten på badeferien.

Der ud over finder du badehætter til langt hår (som har ekstra plads, så det lange hår ikke bliver ødelagt), badehætter med blomster og mønstre, hætter til svømning på åbent hav og pandebånd til dykning. Er I et svømmehold, som skal stille op til stævner og konkurrencer, kan du hos badehaette.dk ydermere få fremstillet badehætter med eget tryk, for eksempel foreningens navn eller en sponsors logo.

Svømmebriller og snorkel sæt fra badehaette.dk

De færreste bryder sig om at få klor- eller saltvand i øjnene, mens de svømmer. Øjnene kan komme til at svide, og den sarte hud i øjenomgivelserne kan tørre ud og blive mere sårbar over for infektioner. Med et sæt tætsluttende svømmebriller i høj kvalitet kan du beskytte dine øjne, og samtidig blive i stand til at se, hvad der sker under vandoverfladen, hvilket er en stor fordel, når man dykker. Hos badehaette.dk finder du svømmebriller til ethvert behov og enhver hovedstørrelse og facon – og du kan tilmed bestille svømmebriller med styrke, skulle du være lang- eller nærsynet.

Til fritidsdykkeren tilbyder badehaette.dk endvidere snorkeludstyr, herunder dykkerbriller fra de anerkendte brands Spokey og Aqua-Speed. Dykker- og snorkel udstyr fra badehaette.dk lever fuldt ud op til alle gældende regler og sikkerheds standarder på området, og du kan derfor trygt handle udstyr til dykke- eller snorkel ferien i den online shop på badehaette.dk.

Når du handler hos badehaette.dk får du fri levering inden for få hverdage, når du køber for over 400,- kr.