Bagsværd Vinhandel

Bagsværd Vinhandel

Bagsværd Vinhandel

Bagsværd Vinhandel ligger i Bagsværd ved København, og har eksisteret siden 1972. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af bl.a. spiritus, delikatesser, gavekurve og kaffe. På vores hjemmeside Bagsvaerd.dk kan du se vores store udvalg af kvalitetsprodukter fordelt  inden for kategorier som bl.a. vine, specialøl og gaveartikler. Vil du forkæle dine eller andres smagsløg med noget ud over det sædvanlige, er der hos Bagsværd Vinhandel rig mulighed for at finde spændende spiritus, snacks og andre lækkerier.

Tag f.eks. et kig på vores store udvalg af gavekurve. Mangler du den perfekte gave til personen der har alt? Intet problem. En gavekurv fyldt med både danske og udenlandske specialøl til ølentusiasten går man aldrig galt i byen med.

Hos Bagsværd Vinhandel har vi øje for kvalitet. Det ses tydeligt i vores sortiment, hvor en lang række forskellige lande er repræsenteret gennem vores produkter. Er du ligeledes til høj kvalitet, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af luksuriøse vine, herunder vores specielle, franske armagnac Castarede, Bas Armagnac. Der er tale om en vintage 1924 årgangsarmagnac og er en oplagt gave til personen der er kvalitetsbevidst og holder af at nyde et glas fransk druebrændevin sammen med en lækker dessert, en cigar eller en kop kaffe.