Beskyt led og muskler med sportstape eller kinesio tape fra Henza.dk

Beskyt led og muskler med sportstape eller kinesio tape fra Henza.dk

Sportstape og kinesio tape er to forskellige remedier, som har fundet bred anvendelse inden for såvel elite- som amatør sport. Hos Henza.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af begge typer tape i metermål. Så er du professionel behandler – for eksempel sportsmassør, fysioterapeut, osteopat eller anden form for behandler med speciale i sportsrelaterede skader, kan du med fordel tage et kig på sortimentet i den online shop på Henza.dk.

Hvad er forskellen på sportstape og kinesio tape?

Den primære forskel på sportstape og kinesio tape er, at sportstape er uelastisk og stærkt, og derfor egner sig til at fiksere led, som er i farezonen for skader. Kinesio tape er derimod elastisk, og anvendes derfor til at styrke blodgennemstrømningen i musklerne samt opretholde en god og formålstjenlig postur. Kinesio tape forhindrer, at man belaster musklerne forkert, og dermed opbygger spændinger og myoser. Sportstape forhindrer lemmerne i at komme ud i yderpositioner, således at leddene skades, eller eksisterende skader forhindres i at hele.

Alle, som har prøvet at forstuve eller forstrække et led, ved, at dette led i helingsperioden er særdeles svagt og sårbart. En forstuvet ankel er for eksempel mere tilbøjeligt til at vrikke om igen, og dermed forlænge helingen. Derfor anbefaler de fleste læger og andre sundhedsprofessionelle, at leddet fikseres, for eksempel med en støtteforbinding. Med sportstape kan du fiksere leddet effektivt uden at behøve en støtteforbinding. Og da sportstape er vandtæt, kan du have din forbinding på, selv om du går i bad eller svømmer.

Køb sportstape og kinesio tape online hos henza.dk

Kinesio tape er blevet mere og mere populært inden for diverse sportsgrene, hvor man har risiko for at oparbejde uhensigtsmæssige spændinger og myoser i musklerne. Den elastiske tape sørger for en øget blodgennemstrømning, og for at holde musklerne på plads, så de ikke belastes over evne. Find såvel sportstape som kinesio tape hos Henza.dk