Billig og nem tagløsning til dig der vil gøre det selv

Billig og nem tagløsning til dig der vil gøre det selv

Termotag

Er du i gang med et stort byggeprojekt eller blot ved at forny taget på din ejendom, udestue, garage eller carport? Så er skræddersyet termotag med nem click –montering garanteret løsningen for dig! Ved at vælge denne type tagplader får du glæde af en række fordele, som ikke gælder for andre typer af tagplader.

Først og fremmest er monteringen af disse tagplader nem og hurtigt grundet click-funktionen. Det betyder, at det er nemt for dig at montere og samle taget på egen hånd, hvilket gør at du sparer penge på håndværkerregningen. Click-monteringen betyder ligeledes, at taget får en pænt og glat overflade efter det er samlet, uden synlige søm eller samlinger.

For det andet giver termotagpladerne, grundet deres delvist gennemsigtige design, et smukt naturligt lysindfald hele året rundt. Det naturlige lys betyder både at du og familien får glæde af solens opkvikkende egenskaber og at i samtidigt skåner både miljøjet og pengepungen når i sparer på det elektriske lys.

En tredje fordel ved at vælge denne type af tagplager er, at de er produceret med termoeffekt. Det betyder, at hvad end du skal bruge dem til carporten, havestuen eller en overdækket terrasse vil tagets 2 lags-effekt sikre, at der holdes på en del af varmen. Udover at den særlige 2 lags-konstruktion giver taget termoeffekt, er det også produceret af en type plastik, som regnes for at være en af de stærkeste typer i verden. Derfor er taget meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Hos E-plast.dk kan du købe denne, og mange andre tagløsninger til dit byggeprojekt. Denne side tilbyder tagpladerne i to forskellige farver og adskillige typer af mål, så du kan vælge den type der passer til netop dit byggeprojekt. Farverne som er tilgængelige er klar og opal, som tillader en lysgennemgang på henholdsvis 65% og 41%. Dette giver dig mulighed for, gennem dit valg af tagplader, at justere den lysmængde som ønskes i det enkelte rum eller konstruktion.  

Termotag-1

Ved at vælge click termotaget fra E-plast får du altså et tag som er tilpasset netop de ønsker og behov, som du har omkring dit byggeprojekt. Efter en nem og hurtig montering er du garanteret et flot jævnt resultat, med smukt lysindfald og adskillige års holdbarhed. Så skynd dig og få bestilt dit skræddersyede termotag i dag, så du og din familie, eller måske bilen, igen kan få tag over hovedet!