Bliv perfekt brun med Copenhagentan.dk

Bliv perfekt brun med Copenhagentan.dk

Bliv perfekt brun med Copenhagentan.dk

Du er sikkert ved at blive klar over, at det at ligge under den rigtige sol kan medføre kræft på flere områder af kroppen. Desuden er det også påvist, at for mange besøg i et solarie har samme kræftfremkaldende effekt.

Men hvorfor ikke bare fremskaffe den brune farve derhjemme, så du kan have den rette, ønskede kulør hele året, hvor du ikke er afhængig af vejret eller åbningstider i et solarium?

Det kan du heldigvis gøre med de produkter, du kan købe hos Copenhagentan.dk.

Hos dem er der flere muligheder for at blive brun – og mange flere produkter og ydelser – der ikke skader din krop.

Du kan blandt andet vælge et selvbruner-sæt, så du kan opnår lige den nuance af brun, du eftersøger, uden du skal vende og dreje dig under solen eller i et solarie. Der er således grobund for at skåne din krop OG fremhæve den kropsfarve, som du går efter.

En mulighed er også at benytte det omsiggribende produkt af en spraytan. En spraytan er heldigvis ikke en stor klods af en maskine, som man kender det fra nævnte solarier, hvor man skal følge en manuel for at blive automatiseret farvet.

Ved en spraytan- vælger du væsken med farver, som du manuelt selv sprøjter på din krop de ønskede steder med en forstøver-maskine, så du selv kan vælge dosering og område, indtil du får den farve frem, som du leder efter på din krop.

Disse spraytan-maskiner fylder ikke mere, end at de ikke optager meget rum hjemme hos dig, og du kan uden problemer tage sådan en med på for eksempel en rejse, hvilket er praktisk, hvis du er konkurrencetypen, der skal rejse vidt omkring og altid have en rette farve på kroppen.

Hos Copenhagentan.dk kan du også gennemgå et kursus i spraytan-brugen, så du ved, at du gør det korrekt.