Boligtekstil til den kvalitetsbevidste

Boligtekstil til den kvalitetsbevidste

Skal chaiselongen ombetrækkes eller skal sofaens puder friskes op med nye motiver? Så kan du hos Skumhuset finde præcis den form for boligtekstil, du ønsker. Vi er den største forhandler i nationen af Kvadrat boligtekstiler og hos os, finder du ofte prøver på unikke kvalitetsstoffer fra kendte designere.

Kom godt i gang med dit projekt

Hvis du søger nyt stof til ombetrækning af puderne i campingvognen eller til hynderne ude på altanen, så kan vi hjælpe dig med at finde de smukkeste mønstre og motiver. Vi bestiller nemlig ofte partier af de smukkeste designs, farver og ruller hjem, som måske har lidt ubetydelige småfejl, som man ikke lægger mærke til. På den måde kan du få helt unikke metervarer til dit projekt.

Bred vifte af metervarer

Det er ikke kun boligtekstil, du kan finde hos os. Vi har også metervarer af materialer såsom kunstlæder, velour, fløjl, uld og bomuld for at nævne bare nogle af dem. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan springe ud i med stoffer fra Skumhuset. Vi har altid faste metervarer, så du ikke går forgæves, hvis du søger noget, du plejer at købe hos os.

Start dit projekt med kyndig hjælp

Besøg os i vores butik i Risskov, i udkanten af Aarhus og få dig en snak med en af vores professionelle medarbejdere. Vi går højt op i yde den bedste service samt at hjælpe dig godt i gang med dit næste projekt. Har du det bedre med bare at browse dine muligheder hjemmefra, så tag endelig et kig i vores online sortiment. Du kan altid kontakte os per telefon eller mail i tilfælde af, at du har spørgsmål eller andre henvendelser.