Bordflag til hverdag og fest

Bordflag til hverdag og fest

Bordflag til hverdag og fest

Når der er fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller en anden form for mærkedag på programmet, skal det fejres med manér. Og hvad er næsten mere festligt og betegnende for den danske måde at fejre på, end ved at stille smukke og dekorative bordflag på bordet. Det er hyggeligt at samles omkring et veldækket bord, hvor fødselaren eller sølvbrudeparrets plads er pyntet ekstra op med et smukt Dannebrog på stang. Og stemningen løftes lidt ekstra til det internationale bryllup, når såvel brudens som gommens respektive nationalflag pryder bordene til bryllupsfesten.

Små bordflag til den festlige lejlighed

Hos Dahls Flagfabrikker finder du bordflag i høj kvalitet. Samtlige flag, du kan købe hos Dahls Flagfabrik, er fremstillet i slidstærke og farveægte materialer. De smukke Dannebrogsflag på stang er produceret i kunstsilke, og holder farven såvel som faconen ved vask. Dannebrog fås som bordflag i størrelserne 10×16 cm, 15×25 cm, 12×18 cm og 5×8 cm. Disse fine små Dannebrog bordflag fås som enten splitflag eller stutflag – og det er samtidig muligt at vælge en anden nationalitet til dit bordflag.

Bordflagene fås også i regnbue-udgave, dog kun i størrelserne 16×24 cm og 10×16 cm. De tilhørende bordflagstænger i enten forkromet eller forgyldt stål fås i størrelser, der passer til flagets dimensioner, og er forsynet med enten rund fod i stål eller firkantet fod i marmor. Til samtlige bordflage følger der ydermere en flagline med til montering.

Bordflag med firmalogo

Også erhvervslivet kan have glæde af signalværdien i de små bordflag. Når du afholder møder eller konferencer, eller deltager ved messer, kan bordflag med firmalogo være med til at etablere din virksomheds identitet over for andre besøgende. Hos Dahls Flagfabrik kan du få påtrykt din virksomheds logo på et antal bordflag efter eget valg. Bordflag med påtrykt firmalogo kan fås i størrelserne 10×16 cm, 12×18 cm og 16×24 cm.

Konfektionen er i top kvalitet – samtlige flag er fremstillet i robust og farveægte polyester og forsynet med løbegang, så flaget enten kan trækkes direkte på en stang, eller forsynes med en flagline og dermed fastgøres til en bordflagstang. Bordflag med logo leveres med logoet påtrykt begge sider, og med eller uden bordflagstang. Dahls Flagfabrik er gerne behjælpelig med forslag til udformning af dine firmabordflag, såvel hvad angår størrelsen på selve flaget som logostørrelse og farver på dit bordflag.

Dahls Flagfabrik – din leverandør af bordflag og andre flag

Hvis du leder efter bordflag såvel til privat brug som i forbindelse med virksomhedsanliggender, er Dahls Flagfabrik det helt rigtige sted at gå hen. Dahls Flagfabrik har gennem to århundreder fremstillet flag og faner i højeste kvalitet. Gennem de seneste årtier har virksomhedet udvidet sit kerneområde til at omfatte andre tekstiler, blandt andet firmaflag, bannere, beach flag, logoflag og roll ups. Du kan med andre ord finde alt inden for flag og tilbehør til flag i Dahls Flagfabriks online shop dahls-flag.dk. Dahls Flagfabriks store sortiment tæller, foruden firmaflag, nationalflag, Dannebrogsflag, papirflag, flagranker og guirlander, bordflag, fødselsdagsflag og de særdeles populære hurraflag.

Du kan se hele sortimentet af flag i høj kvalitet på dahls-flag.dk