Det skal du vide for at finde de rigtige sænkningsfjedre til din bil

Det skal du vide for at finde de rigtige sænkningsfjedre til din bil

Det skal du vide for at finde de rigtige sænkningsfjedre til din bil

Når du gerne vil finde nogle sænkningsfjedre til din bil, så den kan blive lavere og dermed få et bedre vejgreb og se smartere ud, er der en række forskellige ting, som du har brug for at vide. Det er for eksempel, hvilken type motor den har, hvor meget akselvægten er foran og bagved og en masse andre ting. Utroligt nok kan du finde stort set alle oplysningerne på Skats hjemmeside, hvis du ikke lige kan huske dem i hovedet. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde frem til dem. 

Akselvægten er dog en af de oplysninger, som du ikke kan finde på Skats hjemmeside. Dem skal du finde på selve bilen. Hvis du ikke kan finde dem på bilen, er du nødt til at kontakte producenten af bilen, så de kan de hjælpe dig med at finde frem til dem. Det er meget vigtigt, at du kender den rigtige vægt. Ellers kan du ende med at købe nogle forkerte sænkningsfjedre. 

Når du har alle de data, kan du begynde at lede efter de rette sænkningsfjedre. På en webshop som billig-gevindundervogn.dk har de lavet en søgefunktion, hvor du kan indtaste alle de relevante oplysninger. Så finder siden automatisk frem til de fjedre, der kan bruges til din bil. 

Selvom du først skal bruge noget tid på at finde frem til en række forskellige oplysninger, kan du altså nemt finde frem til de rigtige sænkningsfjedre, når du først har fundet oplysninger. Det gør det meget nemt for dig, når du først skal finde fjedrene. 

Med et sæt sænkningsfjedre kan du typisk sænke din bil med mellem 4 og 6 centimeter. Hvis du gerne vil sænke bilen mere end 4 centimeter, skal du som regel investere i nogle sportsstøddæmpere, som du kan montere fjedrene på. Det er med til at give dig den mest behagelige kørsel.