Erotisk natklub i Kolding

Erotisk natklub i Kolding

Erotisk natklub i Kolding

Erotisk natklub

Tucan Club er et univers for dig, der ønsker at mærke dine sanser og udforske dig selv seksuelt og intimt. Det er stedet hvor du kan opleve et frirum, en pause fra hverdagens stress og jag. Hos Tucan Club vil du møde mange forskellige mennesker. Fælles for alle er, at I har en interesse i at prøve noget nyt og spændende.

Tucan Club er både for mænd og kvinder, par og singler. Uanset hvad der vækker dine lyster, har du hos Tucan Club mulighed for at møde andre, som er villige til at udleve disse sammen med dig.

Udforsk, leg og mærk

I Tucan Club finder du en række forskellige rum hvor du, alt efter personlige præferencer, kan udleve dine lyster sammen med andre mennesker, der ligeledes ønsker at nyde aftenen med nærhed og uhæmmede lyster.

Du finder bl.a. et fællesrum, hvor det er tilladt at komme og kigge på andre par. Man har således lov at kigge, og først hvis/ når man bliver inviteret med, er det tilladt at røre og engagere sig.

Vil du trække dig tilbage i mere private omgivelser, kan du gøre brug af et af de mange fællesrum til netop dette formål. Er døren til rummene lukkede, er det ikke tilladt at træde indenfor.

I klubbens wellness afdeling finder du et spabad, hvor du kan nyde medbragte eller købte drikkevarer. I Tucan Club er der således også mulighed for blot at slappe af og nyde omgivelserne, uden at du nødvendigvis behøver at slå dig løs fra du ankommer til du går igen. Er du ny i klubben eller miljøet generelt, er du velkommen til blot at være “en flue på væggen”, indtil du føler dig tryg og klar til at tage det næste skridt.

Læs mere på TucanClub.dk og find informationer omkring regler, dresscode, arrangementer og meget mere.