Få ny frisure hver eneste dag

Få ny frisure hver eneste dag

Få ny frisure hver eneste dag

Alt imens hårextensions trenden har fundet fodfæste i de sidste 5-10 år, har man udviklet nye smarte påføringsmetoder, så du har mulighed for at benytte den metode der passer bedst til dig.
På hotinhair.dk finder du clip-ons hårextensions, til dig der kan lide langt hår den ene dag og kort den næste. Du kan få hot fusion med keratin der som påsættes med en varmetang. Eller hvad med cold fusion der er et tot system, hvor totterne påsættes ved hjælp af en tang, microringe og en nål/krog

Der er også Ultrasonic metoden med flade keratin bondings, der påsættes ved hjælp af en connector som forbinder dine egne hårtotter med dine hårextensions via ultralyd. Denne metode er mere skånsom ved håret end de foregående, og en anelse dyrere.
Der er også trensemetoden, hvor hårextensions bliver flettet ind i dit eget hår.

Afhængig af hvilken type, du ønsker, kan hårextensions blive en dyr affære, men du får også meget for pengene:

Til håret der ikke vil vokse
De fleste af os kender frustrationen om at have hår, der nægter at vokse forbi en vis længde, uanset hvor tålmodig du er, og hvor godt du plejer dit hår. Her er hårextensions den perfekte løsning. Det lange hår, du drømmer om, kan opnås på få minutter. Det er næsten for godt til at være sandt.

Til de vilde Farver
Drømmer du om at eksperimentere med forskellige farver i dit hår, men frygter du resultatet? Eller er du bange for, at det vil skade dit hår? Disse er alle retfærdige og rimelige tanker. Med hårextensions kan du let prøve noget nyt – du kan lege med forskellige farver, tilføje highlights og lowlights. Her kan du med fordel benytte clip-ons. Hvis du ikke bryder dig om farven, tager du dine hårextensions ud igen.

Til det store hår
Hårextensions hjælper dig med at opnå den ekstra volumen, du altid har drømt om. Du køber bare den mængde hår du synes dit hoved trænger til. Hos Hotinhair.dk anbefaler de 1-3 pakker for ekstra fylde, 4-5 pakker for normalt hår og 6-8 pakker til dig der ønsker en kæmpehårpragt.