Find et fjernstyret produkt til dit behov

Find et fjernstyret produkt til dit behov

Holte Modelhobby

Mangler jeres virksomhed en ny drone til erhvervsmæssige formål? Vil du gerne udvide din kollektion af fjernstyrede modelfly? Eller står du måske og mangler udstyr til din samling? Uanset hvad formålet er, har Holte Modelhobby helt sikkert det, du søger!

Produkter hos Holte Modelhobby

Holte Modelhobby er både en online og fysisk butik, som tilbyder en lang række produkter i høj kvalitet inden for fjernstyrede fly, både, biler, helikoptere og droner til erhverv og fritid. De specialiserer sig inden for fjernstyrede el- og brændstofmodeller såsom RC biler, RC både, RC fly og RC helikoptere. På webshoppen kan du finde en lang række produkter i forskellige størrelser og prisklasser. Du finder også mærket Junior RC, som er fjernstyret legetøj målrettet mindre børn. Det giver dig altså rig mulighed for at lokke familiens yngste med på vognen og dyrke en spændende, teknisk og actionfyldt hobby sammen.

Ved siden af den lange række af produkter, finder du også diverse tilbehør, værktøj og gadgets, som kan gøre fornøjelsen med dit fjernstyrede produkt større. Du finder blandt andet maling, skumplader eller et monterbart kamera. Du kan også finde en lang række reservedele, så hvis din fjernstyrede båd er gået på grund og har brug for en kærlig omgang, kan du finde både de helt rigtige reservedele og det rette værktøj til at fixe det.

Holte Modelhobby vægter god kundeservice meget højt, hvilket bliver tydeliggjort med en score på fem stjerner på Trustpilot. Webshoppen tilbyder gratis fragt ved køb af over 700 kroner samt 14 dages returret. De er også altid klar til at yde kompetent rådgivning, hvad enten det drejer sig om reservedele eller køb af et nyt produkt.

Besøg webshoppen på holte-modelhobby.dk og find dit næste produkt til samlingen.