Forkæl klienter og kunder med en tur i en lækker massagestol

Forkæl klienter og kunder med en tur i en lækker massagestol

Forkæl klienter og kunder med en tur i en lækker massagestol

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivenden inden for servicefagene eller behandlerområdet – for eksempel som tandlæge, frisør, kosmetolog, massør, fysioterapeut eller anden form for praksis, hvor du modtager klienter i klinik eller salon – ved du, at dine klienter tager absolut bedst imod behandlingen, hvis de er afslappede og vel tilpasse. Mange behandlere giver deres klienter en varmepude eller en varm kop te mens de venter, for at dæmpe den værste nervøsitet eller anspændthed. Og hvis du vil tage skridtet fuldt ud, kan du vælge at investere i en smart massagestol, som dine klienter kan benytte sig af mens de venter på at få ordnet hår, tænder, ansigt, negle eller andet.

Stil en massagestol i dit venteværelse, og få mere afslappede kunder

En massagestol i venteværelset er ren win-win: Dine klienter får en behagelig massage, som befordrer afslapning og afspænding, og du får en afslappet klient, som er klar til at tage imod din behandling. Som tandlæge betyder det, at din kunde vil være mindre anspændt og nervøs, og således nemmere at arbejde med. For massøren kan det betyde, at kroppen på forhånd er løsnet op, så det er lettere at komme i dybden med massagen, hvilket igen betyder bedre og mere langtidsholdbare resultater.

Køb din massagestol hos IWAO Massagestole og få bedre kvalitet for pengene

Hvis du leder efter en billig massagestol, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller standard, kan du med fordel finde den hos IWAO Massagestole. Alle massagestole fra IWAO Massagestole er designet og fremstillet ud fra ergonomiske principper og en faglig tilgang fra ergoterapeuter, fysioterapeuter og andre eksperter inden for området. Samtlige IWAO massagestole lever op til de gældende standarder og regler for sikkerhed ved anvendelse. Og så er prisen utroligt rimelig i forhold til den kvalitet, du får.

Se udvalget på iwao-massagestol.dk eller læg vejen forbi showroomet og prøv stolene selv.