Forskellige slags kaffebryggere

Forskellige slags kaffebryggere

Forskellige slags kaffebryggere

Det er efterhånden blevet en hel videnskab, ja, det er jo for nogle mennesker blevet en hel livsstil at beskæftige sig med kaffe og kaffebrygning, så udvalget af metoder til at brygge kaffe, også kaldet kaffebryggere, er mangfoldigt.
Desuden har markedets forandring gjort, at man ikke længere skal lægge en stor portion penge for at investere i en kaffebrygger selv.

Du kan faktisk få café-stemningen hjem i din egen stue og endnu bedre, så kan du helt selv bestemme, hvordan kaffen skal brygges og efter hvilken metode, bønnetype og temperatur, du ønsker.

Måske er du til stempelkande-metoden, der giver en fyldig og smagfuld kop kaffe, eller måske sværger du til at høre kaffemaskinen brygge kaffen i baggrunden, mens du udfører andre handlinger.

Af de lidt mere ukendte og måske for nogle obskure kaffebryggere findes der også vakuumbryggere, mokka-kander og perkulatorer, som kan skabe vidt forskellige resultater med kaffebrygningen.

Blandt en af de mere nyere typer kaffebrygningsmetoder finder man den såkaldte aeropress, som minder lidt om metoden fra mokkakander, men aeropress er med til at gøre, at kaffen bliver endnu mere cremet og blød.

I sidste ende handler bryggemetoden om det slutresultat, du ønsker, og heldigvis er der altid mulighed for at skifte bryggemaskinerne til de forskellige metoder ud eller lade dem supplere hinanden afhængig af ens humør.