Frugt og grønt til virksomheden

Frugt og grønt til virksomheden

Savner du en måde at tilbyde frugt og grønt i din virksomhed på en nem og enkel måde?

Frugtkasser.dk har løsningen!

De leverer et stort udvalg af blandede frugtkasser med frugt og grønt tilpasset årstiderne.

Med deres sæson- og årstidstilpassede variationer, byder jeres næste frugtkasse på det bedste fra hver årstid. Sammensætningen af frugt og grønt udvælges nøje, således at kunden hver gang oplever de mest aktuelle og friske frugter.

Frugtkassernes indhold varierer med årstiderne, men også efter kundens personlige og individuelle ønsker og behov. Sortimentet giver blandt andet muligheden for at vælge et specifikt antal frugt, snackgrønt, økologiske nødder, eller saftige og søde meloner og ananas. Mulighederne er mange – valget er dit.

Det fungerer således, at du vælger det passende antal frugtkasser og leveringsdage (1, 2 eller 5 gange om ugen) og så tager Frugtkasser sig af resten.

Udover en forfriskende snack, er frugt også med til at øge motivation blandt medarbejderne – et værktøj der i bredt omfang benyttes i mange virksomheder. Denne gode vil med sikkerhed blive værdsat af de ansatte og er en god måde at påskønne deres indsats, mens du samtidig højner sundheden – på en helt naturlig måde.

Frugtkasserne kommer i mange forskellige afskygninger – lige fra basispakker med 40 stykker, til større løsninger med 100 stykker frugt pr. kasse. Herudover findes disse kasser også i økologiske varianter, så du kan gå den sunde line helt ud.

Hos Frugtkasser gør de en dyd ud af god og personlig service og gode, friske produkter, der endda er op til 20% større, end man ellers oplever.

Går man op i præsentation og æstetik, er dette heller ikke noget problem. Frugtkasser tilbyder nemlig en mulighed, hvor de flotte frugter leveres i flotte, rustikke trækasser.

Har du yderligere spørgsmål, kan firmaet kontaktes på deres hjemmeside.