Genopdag en smertefri og aktiv tilværelse

Genopdag en smertefri og aktiv tilværelse

Alt for mange danskere tager til takke med, at smerter i nakke, ryg eller skuldre er noget, som alle får i ny og næ. I virkeligheden oplever alt for mange danskere smerter oftere end det er nødvendigt og sundt. Samtidigt lever mange med kroniske smerter, der er en stor hindring selv i små hverdagsgøremål.

Smerterne kan opstå som resultat af overbelastning, en dårlig position på arbejdet, som man befinder sig i mange timer om dagen, en skade under en løbetur og lignende. I nyere tids forskning er smertebehandlingen blevet moderniseret og skabt på ny efter større opdagelser.

Disse opdagelser går b.la. ud på, at man har erkendt, at det ikke kun er det biomekaniske, der kan være årsag til smerter. I en privat smerteklinik accepterer man, at b.la. rygsmerter er væsentligt mere komplekse, og kan være grundet ting i dit arbejdsmiljø, din kost eller andet.

Din krop er robust og stærk

Den forskning, som behandlingsformen bygger på, er viden om, at din krop er stærk og kan tilpasse dig nærmest hvad som helst. Derfor viser behandlingen sig også mest effektiv i sammenhæng med fysisk aktivitet, som er tilpasset din smerte og det kommende genoptræningsforløb.

Visionen er at give dig et smertefrit liv tilbage og gøre dig fri af behandlere i fremtiden. Du vil blive undervist i moderne smerteforståelse og blive givet redskaber, der kan gøre dig klogere på dine smerter, og hvordan du skal bearbejde den.

Genoptræningen er individualiseret, således at du i dit tempo og i kontakt med din krop, kan blive mere robust og få en større forståelse for dine smerter. På den måde har du mulighed for selv at håndtere smerter, der måtte opstå i fremtiden.

Oplev igen et liv hvor smerter ikke er en begrænsning. Find en privat smerteklinik allerede i dag.