Giv den gas på kvalitetstjekket dansevinyl

Giv den gas på kvalitetstjekket dansevinyl

Hvis du søger dansevinyl til din danseskole eller dit øvelokale, som er kvalitetstjekket, som er slidstærkt og som er flot, så skal du investere i dansevinyl fra Sunstill. Hos Sunstill finder du et bredt udvalg af markedets bedste dansevinyl, som både egner sig til en disco, en tango og fitnesstimerne. Invester i dansevinyl fra Sunstill og skru op for danseglæden og trygheden.

Pas godt på kroppen

Hvis du ønsker at passe godt på kroppen, så er det vigtigt at investere i det helt rigtige dansevinyl. I vores sortiment finder du blandt andet stødabsorberende dansevinyl, der har en tykkelse på 12 mm. Denne dansevinyl egner sig godt til dig, der har brug for et funktionelt og alsidigt dansegulv, da denne dansevinyl former sig efter gulvet det lægges på. Det er derudover også flytbart, så du kan tage det med dig på turné og være garanteret den samme oplevelse som i øvelokalet.

Sørg for at holdbarheden er i top

Når du passer godt på dine gulve, kan de også passe godt på dig i lang tid fremover. Hos Sunstill finder du alle de rette rengøringsmidler, som gør dit dansegulv både flot og rent. Vi forhandler blandt andet antistat sæbe, som bekæmper et statisk gulv. Vi sælger også antisoil, som egner sig til de gange, hvor du vil rengøre gulvet i dybden og komme af med alle eventuelle bakterier. Bison sæben i vores sortiment går ind og dybderenser dit gulv for gammelt indtørret sved. Ved at behandle dine gulve med de rette midler, kan du få glæde af det i mange år fremover. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis det dansevinyl, som opfylder alle dine krav og ønsker.