Guld og grønne dage med en frisk frugtordning

Guld og grønne dage med en frisk frugtordning

Giv din arbejdsplads et løft – få en frugtordning leveret til døren! På mange arbejdspladser bliver man hver dag ramt af eftermiddagssløvhed, og med den følger snacksulten. Mange vælger at stille den med usunde snacks, for eksempel kage, chokolade eller energidrik. Men med en frugtordning gør du det sunde valg nemmere for dine medarbejdere.

Det anbefales, at man får seks stykker frugt og grønt om dagen. Men det er langt de færreste, der når det. Især når man har en travl hverdag, og skal nå fra A til B på kort tid, er det de færreste der prioriterer at have en frugtkurv med.

Det er besværligt at transportere frugt, og ofte bliver man dårligt belønnet. Bananen er blevet mast nede i tasken, eller æblet er blevet stødt og melet.

Derfor kan du med fordel overlade transporten til de professionelle. Med en frugtordning bliver din frugt nøje udvalgt efter sæson og friskhed, og den fragtes nænsomt til din arbejdsplads. Så skal du faktisk ikke gøre andet end at sætte tænderne i!

Gør det sunde valg lettere for dine medarbejdere

En frugtordning på arbejdet kan være med til at øge trivslen og sundheden. Dine medarbejdere vil opleve, at du tager dig godt af dem, når du tilbyder dem en sundere løsning på snacksulten.

Du kan få ordningen tilpasset til lige din arbejdsplads. Du kan for eksempel vælge lige præcis hvilke frugter og hvor mange stykker, I skal have leveret. På den måde undgår I spild af både penge og mad.

Du kan også tilkøbe diverse snacks, for eksempel nødder eller grøntsager, der er skrællet, skåret, og klar til at blive afsat. Det kan være en fordel på særligt lange dage, hvor der ikke er så god tid til frokost.