Har du husket dansevinylen?

Har du husket dansevinylen?

Har du husket dansevinylen?

Er alle typer gulv gode til at danse på?

Er du en dansemus på den ene eller den anden måde? Det kan være, at du bare elsker at give den gas i weekenden på et dansested. Det kan også være, at du danser rundt hjemme i stuen sammen med ægtefællen. Måske er du ligefrem professionel danser, eller måske har du en danseskole.

Der er mange muligheder for at danse og mange typer dans at vælge imellem. Én ting som måske overrasker dig er, at du skal sørge for at tænke dig godt om, hvis det er dig, som skal lægge underlaget i danselokalet.

Det er nemlig langtfra alle typer gulv, som egner sig godt. hvis der skal danses rigtig meget.

Hvad skal du vælge som underlag til dans?

Du har helt sikkert hørt om vinylgulve. De er meget almindelige i eksempelvis storkøkkener, skoler, sygehuse, butikker, rengøringsrum, baderum eller laboratorier. Underlaget har den fordel, at det er nemt at rengøre, og så kan det lægges, så det er vandtæt.

Men nu kommer overraskelsen – der findes faktisk et underlag, som kaldes for dansevinyl! Det havde du nok ikke hørt om før, medmindre du altså arbejder professionelt i danseverdenen.

Dansevinyl har en række fordele, som gør det til det helt rigtige valg som danseunderlag.

For det første kan det være både støj- og stødabsorberende. Det er en fordel, da de personer der danser, ikke får for meget belastning ved eksempelvis hop og spring. Og samtidig bliver de ikke generet af lyden fra deres egne danstrin og eventuelle hop og spring.  

Samtidig kan gulvet også klare det store slid, som de mange dansetrin og spring medfører. Og endelig er dansevinylen også skabt til at klare store mængder sved, som kan dryppe fra deltagerne i et varmt danselokale.

Måske du skulle få lagt dansevinyl i stuen?