Hold behandlerbriksen ren med papirruller

Hold behandlerbriksen ren med papirruller

Det er ikke rart, som klient, at komme ind til en behandler hvor briksen er helt fedtet. De fleste ved at en god massage kræver at man tager tøjet af og selvom vi har tillid til massøren, så danner der sig billeder i hovedet.

Vi har ikke lyst til at glide rundt i andre menneskers sved og affaldsstoffer. Og det er de forestillinger der flyver gennem hovedet når vi ser en fedtet briks.

Hold briksen ren og tør

Din briks skal altid være ren og helst uden fedtpletter. Og bestemt uden spor af den sidste klient der lå der.

Selvfølgelig kan du komme langt med en klud og lidt sprit. Men hvis du samtidig vil passe godt på din briks, så skal du bruge andre løsninger.

Nogle behandlere bruger et lagen og tæpper. Men det giver en del vasketøj. Andre har løst udfordringen ved at lade klienten medbringe lagen selv.

Brug papir til at dække briksen

Den letteste løsning er at bruge papirruller til briksen. På nogle brikse er det endda muligt at montere et stativ med rulle i den ene ende.

Papiret vil omgående suge både sved og olier så briksen ikke bliver fedtet til. Men er det ikke ubehageligt at ligge på?

Nej, det er ikke ubehageligt, men det kan føles lidt mærkeligt til at starte med. Det rasler lidt og har selvfølgelig ikke et tæppes bløde overflade. Men efter kort tid tænke man ikke over det længere.

Papir til ansigtet

Det er ikke kun kroppen der afsætter mærker på briksen. De fleste brikse har en plads til hovedet også. Eller en nakkestøtte. Her passer papirrullen ikke så godt. Til gengæld kan du bruge servietter der er lidt blødere og behagelige for ansigtet.

Du kan købe både servietter og ruller hos YouCare.