Parfume

Hvad er din yndlingsparfume?

Hvad er din yndlingsparfume?

Du har helt sikkert en go-to parfume, som du altid har stående på dufthylden derhjemme. En dame parfume med en helt særlig duft, som du aldrig bliver træt af. Måske er du stødt på den helt tilfældigt, eller måske har du fået den anbefalet? Under alle omstændigheder er vores valg af parfume noget særligt. Vi vælger nemlig, hvordan vi gerne vil dufte, og dermed hvad vi gerne vil udtrykke over for andre. Er det en ultra feminin blomstrende duft? Eller måske en mere sofistikeret og selvsikker duft?

Duftsammensætningerne er mange, og netop derfor kan det være en udfordring at finde sin helt ’egen’ duft. I dag er det nemlig ikke kun de kendte eksklusive modebrands, der har udviklet parfumer, som passer til deres unikke stil. Det er bl.a. også kendte kvinder i flere forskellige brancher, som udvikler parfumer, der giver deres fans mulighed for at dufte ligesom dem.

Dufte til kvinder består af 3 overordnede duftnoter

En parfume består grundlæggende af 3 overordnede duftnoter, der præsenterer dig for parfumens duftsammensætning.

  1. Topnoter
  2. Midtnoter
  3. Basenoter

Topnoterne er den første duft, du fornemmer, hvor du 30 minutter efter kan dufte midtnoterne, som er mere fyldige i deres duft. Til sidst kan du dufte basenoterne, som er mere dybe og den længstvarende duftnote.

Når du vælger din parfume, er det derfor en god idé at prøve at spraye dame parfumen på huden og lade den sidde i mindst 30 minutter, så du kan dufte de forskellige duftnoter, der løbende udfolder sig.

Billige parfumer til kvinder hos emma.dk

Markedet byder på et kæmpe udvalg af parfumer til kvinder, hvor du kan finde parfumer i alle størrelser og former. Parfumer bliver set som en luksusvare, og derfor er prisen også derefter. En god parfume pris skal man ofte lede længe efter. Derfor er det en god idé at udforske parfumemarkedet online, da du kan finde parfumer i en helt anden prisklasse.

En af de hjemmesider, som sælger billige parfumer til kvinder, er fordelsklubben emma.dk. Fordelsklubben giver nemlig deres medlemmer mulighed for at købe dame parfumer til langt under butikspriserne. Hvis du opretter dig som medlem, får du de første 7 dage gratis, og efterfølgende betaler du for et månedligt abonnement. Alle medlemmer er garanteret gratis fragt og hurtig levering, i løbet af blot 1-3 hverdage.