Kage med print er et sikkert hit til børnefødselsdagen

Kage med print er et sikkert hit til børnefødselsdagen

Kage med print er et sikkert hit til børnefødselsdagen

Hvis du gerne vil gøre noget særligt ud af dit barns fødselsdag, er det en god ide, at du køber en kage med sukkerprint til dit barn. Det er nemlig et sikkert hit blandt alle børn. Kageprint er lavet på veganske sukkerplader. Det kan have lige det motiv, som du gerne vil have, men der er mange børn, der synes, at det er sjovt, hvis det er et motiv fra en tegnefilm eller noget andet, som de har set i fjernsynet, som de godt kan lide. Så er det lige som om, at deres yndlingsfigurer også er med til deres fødselsdag. 

Et godt sted at købe sukkerprint er hos babadut.dk. Det er en webshop, hvor de har en masse både sjov og praktiske ting til børn og voksne. Det kan for eksempel være madkasser, t-shirts med personligt tryk eller kageprint med motiv fra en tegnefilm eller lignende. Du kan vælge mellem at få et sukkerprint i A4 størrelse eller A3 størrelse. Hvis det er A3 størrelse, er det to A4 stykker, der skal sættes sammen. Der vil altså være en skillelinje. 

Du kan enten tage dit barn med på råd, når I skal vælge kageprint til fødselsdagen. Det kan være en god ide, hvis du ikke er sikker på, hvilken print dit barn bedst vil kunne lide. Der findes for eksempel både prints med Bamse og Kylling, Den lille havfrue og Angry Birds. 

Hvis du har fundet barnets yndlingsmotiv, kan det være sjovt at overraske barnet med en kage. Det kan virkelig vække begejstring hos fødselsdagsbarnet at få en så flot kage. 

Du kan også købe sukkerprint, hvor du kan få dit eget motiv trykt på det. Det kan være et godt billede af dit barn. Det kan også være et andet motiv til en anden lejlighed. For eksempel en polterabend eller et jubilæum.