Klar til at pudse med vinduespudserudstyr

Klar til at pudse med vinduespudserudstyr

Klar til at pudse med vinduespudserudstyr

Den eksemplariske vinduespudser ved altid, hvilket givent udstyr han skal tage med på opgaven ud fra de specifikationer, han er blevet stillet i udsigt ud fra den givne opgave.

Der er jo stor forskel på, om vinduespudseren skal gøre et par vinduer rent i gadeplan, som man kan klare med det mest fornødne vinduespudserudstyr, man lige kan have ved hånden og egentlig tæller det, de fleste husholdninger ligger inde med, men som er skabt med tanke på den formfuldendte vinduespudser-opgave ved at være med dybdegående og effektiv i både stationært udstyr og rengøringsmidler – den slags finder man ikke i husholdningen.

Vinduespudseren ved også i den situation ved en opgave i gadeplan, at der nok ikke er nogen grund til at tage en stige med, da det bare vil være unødvendigt udstyr at tage med. Der er nok heller ikke nogen grund til at tage teleskopstangen med, som kan forlænges til at nå fjerne kroge, hvis man alligevel befinder sig på jorden og let kan bevæge sig rundt og nå alle områder af vinduesruderne. 

Dog kan det altid være smart at have udstyrsbæltet på, så man ikke skal bære alle tingene i hænderne samtidig eller rende frem og tilbage for at hente de fornødne remedier til opgaven hele tiden. 

Man kan jo aldrig komme udenom, at de vigtigste ting til at løse vinduespudseropgaver er at have en skraber, noget sæbevand/eller egnet kemikalie dertil, og så eventuelt en anden skraber eller svamp til at tørre efter med. Sådan ser det grundlæggende udstyr ud, men det kan selvfølgelig variere.

Nogle vinduespudsere har måske noget uundværligt værktøj, de sværger til, endda fra samme firma eller producent, fordi de har haft gode erfaringer med det givne mærke og ikke vil skifte dette ud.

Noget andet, som en vinduespudser dog IKKE skal have, er højdeskræk, og man kan ofte – måske mere end en vinduespudser ad gangen – blive sendt ud på en opgave, hvor der skal rengøres mange ruder på én gang, hvor de sidder klods op ad hinanden – på flere af hinanden følgende etager.

Nogle gange kan dette nås med en god stige. Andre gange bevæger man sig ind på den givne etage og vasker ruderne derfra, mens andre gange bliver man hejst ned fra taget, så man kan nå de øverste etager. 

Som sagt ved den gode vinduespudser, hvornår han skal medbringe det givne udstyr til en opgave, men det er altid en god idé at have mere end rigeligt liggende, så man altid er parat til alle opgaver.