Køb Helly Hansen workwear hos Havhokeren.dk

Køb Helly Hansen workwear hos Havhokeren.dk

 

image

Hos Havhokeren.dk har vi samlet et stort udvalg af Helly Hansen workwear til den kvalitetsbevidste tømrer, snedker eller fisker og til enhver, der ønsker slidstærkt og holdbart fritidstøj i et flot og gennemtænkt design med sans for detaljen. I mere end 140 år har Helly Hansen designet og produceret tøj til udendørs brug – helt nøjagtigt siden 1877. De mange års erfaring medfører, at Helly Hansen i dag hører til blandt de mest anderkendte udviklere af workwear, hvis kvalitet placerer mærket blandt de absolut bedste på markedet.

Helly Hansen workwear har mange fordele

Udover den høje kvalitet du er garanteret, når du køber Helly Hansen workwear hos Havhokeren.dk, får du også mange andre fordele med i købet. Vi har samlet de fire vigtigste fordele ved Helly Hansen workwear her:

1) Vandtæt og vindtæt. Hvor det er nødvendigt, er Helly Hansen workwear 100 procent vandtæt, vindtæt eller begge dele. Det gælder eksempelvis vandtætte regnjakker og -bukser og vindtætte mellemlag såsom fleecetrøjer. På den måde kan du arbejde udendørs under alle vejrforhold, og du undgår, at arbejdet går i stå, bare fordi vejrudsigten lover regn og blæst.

2) Åndbart materiale. Helly Hansen har udviklet sin egen teknologi til at gøre tøj åndbart. Teknologien benyttes under tøjproduktionen, og den sørger for, at væske ledes ud gennem tøjet, så din hud kan forblive tør og varm. Åndbart Helly Hansen workwear er ideelt til dig, der ofte er meget aktiv udendørs.

3) Flot design. Bare fordi du er på arbejde, behøver du ikke at gå kedeligt klædt. Det har Helly Hansens farverige kollektion af workwear sørget for. Farverne er nøje udvalgt, så de går godt i spænd med tøjets design og detaljer.

4) Praktisk beklædning. Helly Hansen workwear er designet til, at du skal kunne arbejde i det, og det er blevet testet af folk i arbejde, så det med garanti lever op til de krav, der er til workwear. Det betyder, at Helly Hansen workwear ikke blot er funktionelt, men også kan justeres, så det passer til lige netop din krop og dine behov.

image-1

Stort udvalg af Helly Hansen workwear

Vores brede sortiment af Helly Hansen workwear byder både på alt fra overtøj såsom huer, flyverdragter, waders og regntøj til mellemlag såsom fleecetrøjer. Derudover finder du blandt Havhokeren.dk’s udvalg af Helly Hansen workwear også trøjer, t-shirts, fodtøj, underbukser til mænd, skjorter, strømper og bukser samt accessoires såsom tasker og knæpuder.