Køb IHC wireless produkter billigt online

Køb IHC wireless produkter billigt online

Køb IHC wireless produkter billigt online

Leder du efter en smart måde, hvorpå du kan installere flere kontakter til styring af belysning og andre elektriske funktioner i dit hjem uden at skulle trække ledninger eller have grimme kabler til at hænge rundt omkring? Så skulle du prøve den utroligt smarte og moderne løsning LK IHC Wireless fra det kendte brand Lauritz Knudsen.

LK IHC Wireless – den perfekte løsning til belysning af hjem og kontor

Det helt specielle ved LK IHC Wireless kontakter er, at de kommunikerer trådløst med hinanden via et selvstændigt system af trådløse modtagere og sendere. Du behøver ikke at trække nye kabler til din nye LK IHC Wireless kontakt – den kan installeres hvor som helst, og er således velegnet til lokaler, hvor der er langt imellem kontakterne. Teknologien i KL IHC Wirelesss systemet er simpel, men smart. Dine stikkontakter og lampe udtag vil fungere som modtagere, hvor kontaktenheden – bestående af batteri tryk og fjernbetjening – fungerer som sendere.

Elartikler og vvs artikler i høj kvalitet – til lave priser hos BilligIHC.dk

Hvis du er på udkig efter billige LK IHC Wireless systemer, kan du med fordel besøge BilligIHC.dk. I den online shop på BilligIHC.dk finder du et bredt udvalg af kabler og ledninger, stærkstrøms materiel, varme, ventilation, lyskilder, belysning, rørmateriel og brandsikring, føringsveje, befæstelse, data materiel og overvågning, antenne materiel og meget andet – alt til aldeles rimelige priser.

Grunden til, at BilligIHC.dk kan holde priserne på så lavt et niveau i forhold til andre webshops og fysiske butikker, er, at der hos BilligIHC.dk ikke er fagfolk ansat til at rådgive om produkterne. Når du handler hos BilligIHC.dk, forventes det således, at du selv har 100% styr på, hvad du skal bruge – til gengæld kan du så få dine el- og vvs artikler samt diverse komponenter til utroligt lave priser i forhold til kvaliteten, og dermed spare mange penge.