Køb professionelle Nilfisk støvsugere online

Køb professionelle Nilfisk støvsugere online

Køb professionelle Nilfisk støvsugere online

Det kendte, danske mærke Nilfisk blev oprindeligt grundlagt i 1906 af Peder Andersen Fisker og Hans Marius under navnet Fisker & Nielsen. Senere blev navnet trukket sammen til Nilfisk – og denne virksomhed har i over et århundrede leveret kvalitets-støvsugere til de danske hjem. Du kender måske den ikoniske, tøndeformede Nilfisk støvsuger fra dine bedsteforældres hjem. Den første støvsuger af dette design vejede godt 17 kilo – dette til trods, blev den utroligt populær blandt husmødre op igennem det tyvende århundrede.

Produkter fra Nilfisk – høj kvalitet i design og udførelse

Nilfisk har som producent altid været kendt for sine robuste og stabile produkter, som holder hvad de lover. Uanset om det drejer sig om de kendte støvsugere, eller om det handler om andre elektriske komponenter som for eksempel ventilator- eller elevator dele, har Nilfisks motorer aldrig skuffet. Brandet Nilfisk og tilhørende produkter og patenter blev i 1987 opkøbt af NKT Holding, men de to virksomheder splittede i 2017 atter op, hvilket gav Nilfisk fornyet luft under vingerne. Nilfisk står den dag i dag stærkt i spidsen for fremstilling af såvel husholdnings støvsuger som kraftige industriapparater.

Nilfisk støvsugere til professionel rengøring

Der ud over producerer Nilfisk også en skarp række af støvsugere, særligt egnet til professionel rengøring. Disse kraftige støvsugere er forsynet med ekstra kraftige motorer samt store støvposer – op til 15 liter – ekstra lang ledning og, for enkeltes vedkommende, HEPA filter. Nilfisk producerer også den smarte rygstøvsuger GD Back Nordic, som med sin lave vægt og ergonomisk korrekte sele kan bæres rundt på ryggen. Dette er ideelt til støvsugning af trapper, og hvis du ønsker at slippe for at skulle hive støvsugeren over dørtrin og rundt om hjørner konstant. Rygstøvsugeren fra Nilfisk leveres med samtlige mundstykker, teleskoprør i aluminium, og en 15 meter lang ledning. HEPA filter kan tilkøbes og monteres, hvis dette ønskes.

Køb Nilfisk støvsuger til professionel rengøring hos Knudedan

Hvis du har brug for professionelt rengørings udstyr, er Knudedan det helt rigtige sted at starte jagten. Hos Knudedan finder du såvel støvsugere og andre rengørings rekvisitter, som diverse rengøringsmidler til alle typer overflader. Knudedan fører et meget specialiseret udvalg af Nilfisk støvsugere, nemlig dem, som egner sig bedst til rengøring af for eksempel kontorer, hoteller, restaurationer og butikker. Og du får virkelig noget for pengene – Knudedan holder de absolut laveste kampagne priser på professionelle Nilfisk støvsugere!

Kig forbi webshoppen på Knudedan.dk, og bestil din nye Nilfisk støvsuger allerede i dag.