Kom nærmere dit drømmeliv: Book et inspirerende foredrag med Millespeak

Kom nærmere dit drømmeliv: Book et inspirerende foredrag med Millespeak

image

Mangler du et venligt skub i den rigtige retning? Så book et ærligt og kærligt foredrag med Millespeak i dag. Millespeak tilbyder tre forskellige inspirationsforedrag:

  • Det fede freelanceliv
  • Tag hverdagen med jorden rundt
  • Lev modigt

I Mille Bruun Sjøgrens anmelderroste foredrag bliver tilværelsen sat i perspektiv og hverdagen revurderet. Med sine filosofiske betragtninger og konkrete råd tilbyder hun stof til eftertanke, der underholder, inspirerer og hjælper dig ud over stepperne. Mille er en passioneret historiefortæller og tager dig med ind i et univers, hvor alt er muligt. Baseret på sin personlige erfaring med at rive rødderne op og flytte udenlands med familien beviser hun, at hverdagen ikke nødvendigvis er fastlåst, men sagtens kan tages med jorden rundt. Alle ved, at forandring fryder. I sine foredrag tager Mille tager denne tankegang et skridt videre og forklarer, at det først er i forandringen, vi udvikler os som mennesker.

image-1

Bliv din egen chef

Med en god portion autenticitet og et uovertruffet drive inspirerer Mille dig til at tage kontrol over dit eget liv, leve mere modigt og følge dine drømme. Det første, du skal gøre, er at træffe de rigtige beslutninger. De beslutninger der leder dig hen mod det liv, du ønsker at leve. Hvordan du formår dette, guider Mille dig til under sit foredrag. Det samme gælder, hvordan du får succes som freelancer eller skaber en tilværelse som digital nomade.

Mille formidler, så alle kan relatere til indholdet. Derfor kan et foredrag også med fordel bookes af en virksomhed, som ønsker at tilpasse sig den yngre generations arbejdspræferencer, som ikke nødvendigvis stemmer overens med de klassiske arbejdsforhold og -tider.

Skriv til Millespeak på millemum@gmail.com eller ring på +45 26 20 92 82 og tag et skridt hen mod din drømmetilværelse.