Kosmetik- og makeupspejle

Kosmetik- og makeupspejle

Kosmetik- og makeupspejle

Kosmetik- og makeupsspejle

Har du prøve at tage makeup på et sted, hvor der var virkelig lidt eller forkert belysning til formålet? Det er både skidt for øjnene at arbejde i dagligt, og resultatet bliver heller ikke altid som ønsket.

Hvem kan have gavn af et kosmetik- eller makeupspejl? Nogle gange slås du med andre om badeværelset og kan ikke få spejlet i fred. Andre gange er problemet, at der er for stor afstand til dit spejl på badeværelset, så du står og bukker dig forover i en dum stilling. I alle tilfælde kan du overveje et kosmetikspejl.  

Du kan få både lomme- og håndholdte spejle, spejle med sugekop, spejle til væggen samt på fod.

Lomme- og håndholdte spejle har den fordel, at du kan tage dem med dig, eller bruge det hvor i hjemmet det passer dig. Dette er også et uundværligt redskab for fx tandlægen eller frisøren, der skal spejle det håndholdte spejl i det faste spejl for at vise kunden klipningen i nakken. Til gengæld har brugeren af dette spejl ikke begge hænder fri ved brug, men så er der heldigvis andre muligheder for spejle.

Spejle med sugekop kan flyttes rundt, og hvis du ikke har lyst til den mindste gør-det-selv-installation, kan du uden teknisk snilde hurtigt få det til at sidde fast.

Et fast installeret kosmetikspejl bliver en naturlig del af badeværelset, og det bliver aldrig væk. Hotelbranchen kan bruge dette, da det ikke kan fjernes og er en ekstra service til gæsten.  

Hvis du har et fint makeupbord i dit soveværelse, kan du til gengæld have et kosmetikspejl med fod og give bordet lidt hygge- og retrostemning samtidigt med, at du sidder behageligt ved brug. 

Man kan endda få makeupspejl med lys, hvilket er med miljørigtig og holdbar LED lyskilde – også som ledningsfri. Og så kan du få med forstørrelse på 7 gange størrelse.