Læg fliser nemt med vakuumløfter af høj kvalitet

Læg fliser nemt med vakuumløfter af høj kvalitet

Læg fliser nemt med vakuumløfter af høj kvalitet

Fliselægning kan være et utrolig tungt arbejde, og for de ansatte, som skal udføre arbejdsopgaven, er det fysisk belastende. Derfor er det praktisk at have en vakuumløfter, som kan lave det hårde løftearbejde, så de ansatte skånes fysisk og kan nøjes med at styre vakuumløfteren. På den måde kan fliselægningen udføres på en effektiv måde, som samtidig er mere ergonomisk korrekt. Vakuumløftere kan købes online hos forskellige leverandører, og de fås i forskellige størrelser og prisklasser.

Vakuumløfter er et ergonomisk og fleksibelt arbejdsredskab

Hos ASP Produktudvikling kan firmaer købe en smart vakuumløfter, der kan monteres uden brug af værktøj på alle typer af gravemaskiner, og den kan nemt tilsluttes hydraliksystemet. Dermed er det muligt at montere den på netop den gravemaskine, I ønsker det. Vakuumløfteren er robust og fremstillet til at kunne bruges i et hårdt miljø. Det er muligt at vælge mellem et stort udvalg af sugefødder med adaptor, som let kan monteres. Vakuumløfteren har en løftekapacitet på op til 2000 kg, og den kan nemt transporteres sammen med gravemaskine, hvilket er en fordel, når arbejdsopgaver skal løses for mange forskellige kunder. Når man som virksomhed har de rigtige, ergonomiske arbejdsredskaber, så kan de ansatte også udføre arbejdsopgaverne mere effektivt, og der er færre sygedage på grund af forkerte løft, som kan føre til dårlig ryg eller skader på arme eller ben. En vakuumløfter er derfor en god investering, da den er med til at sikre produktive arbejdsdage.

Vakuumløfter af høj kvalitet til billige priser

ASP Produktudvikling har eksisteret siden 1994, og grundproduktet var vakuumløfteren til fortovsfliser, som skulle gøre det nemmere for brugerne og øge deres fleksibilitet. Med ASP Produktudvikling får kunderne en erfaren produktudvikler og leverandør, og vakuumløfteren er af rigtig god kvalitet og fås til en konkurrencedygtig pris. Kontakt ASP Produktudvikling for mere information om vakuumløfteren og for at få et uforpligtende tilbud.