Lej en klovn i form af Fubbi

Lej en klovn i form af Fubbi

Lej en klovn i form af Fubbi

Har du nogensinde hørt om klovnen Fubbi? Hvis du har, så sidder du sikkert med et stort smil på læben over hans uforglemmelige fremførelser.

Hvis du aldrig har hørt om Fubbi, så lad os da lige forklare, hvorfor han er garant for at give så mange mennesker et stort smil på.

Når først han betræder en scene eller laver walk around i alt fra butikscentre, legeland, firmaer, foreninger – ja, hvorend man har brug for et hylende morsomt, tryllebindende og fængslende indslag – så har Fubbi sit publikum i sin hule hånd med sjove optrin og imponerende trylleshows.

Fubbi er nemlig ikke bare en almindelig form for “lej en klovn“, hvor der er afstand mellem publikum og performer. Fubbi sørger for at inddrage sine tilskuere, store som små, i sine shows og optrædender, så de er med til at forme forestillingen.

Han er både en klassisk klovn, der vil vække genkendelse fra cirkus for det ældre segment af publikum, til at kunne fornøje de helt små størrelser med fodfæste i den moderne verden.

Du får både alverdens dyr at se og tryllet frem og væk foran dine egne øjne, så du ikke vil forstå, hvordan det magiske, spektakulære shows foregår, men tryllebundet vil du i hvert fald være, om du så er tre år gammel eller nærmer dig de 100 år.

Klovnen Fubbi har været benyttet med succes og stor glæde i mange forskellige anordninger, hvor der har været eftersøgt sjove og festlige indslag, der kunne fornøje personer i alle aldre, og han er klar på at komme ud til dig, dit firma, din fest, din åbning eller en helt anden anledning for at skabe morskab og en god ramme for en uforglemmelig anledning.

Fubbi kan altid tilpasse sit sjov til den givne anledning, så det er bare med at kontakte ham og se, hvordan din anledning bliver uforglemmelig med Fubbi.