Måleglas er en essentiel del af skolens fysiklokale.

Måleglas er en essentiel del af skolens fysiklokale.

Måleglas

Enhver institution der underviser i fysik, har behov for måleglas, til at lære eleverne om fysikkens baser og syrer. Måleglassene kan også bruges som et vigtigt redskab i biologi og kemiundervisningen.

Måleglas er værdifuldt i undervisningen uanset om det er på folkeskole niveau, gymnasie niveau eller universitetsniveau.
Alternativt kan man også gøre en hobby ud af det og lege med videnskaben derhjemme i sin fritid.

Uanset hvilket behov du har for remedier til undervisningen, så kan du hos scandidact.dk finde både reagensglas, måleglas, pipetter, kolber og meget andet.

millilitermåleglassene er lavet af glas der er syrefast og alkali-resistent hvilket betyder at de kan tåle baseopløst vand og er modstandsdygtig overfor korrosionsangreb af syre. Det er en fordel i modsætning til plastic baserede måleglas. Plasticen kan ikke modstå alle kemiske stoffer. Glasset går selvfølgelig i stykker hvis du taber den på gulvet, men den sikrer dig at du ikke skal gå på kompromis med hvilke videnskabelige opdagelser du kan gøre. Glasset kan modstå kemikalier som plasticet ikke kan, glasset vil også være betydeligt nemmere at aflæse.
Måleglas1
Kvalitet er vigtigt når man arbejder med kemiske stoffer der kan være potentielt skadelige. Sikkerheden i at vide, at man har købt kvalitets udstyr til sine eksperimenter, er vitalt i jagten på videnskabelig oplysning. Med videnskabeligt udstyr, såsom måleglas, kan man opdage nye ting omkring Jorden og vores eksistens hver eneste dag. Man kan lære mere omkring hvordan planterne og naturen fungere, mere om reaktioner imellem kemikalier, mere om menneskets kemiske og biologiske opbygning.

Måleglas er udstyret med en fod så den kan stå op selv, en hæletud og ringmærker ved forskellige volumeninddelinger.

Måleglas har været fast inventar af det kemiske laboratorium i over et helt århundrede. Det er stadig en stor del af den videnskabelige verden. Måleglasset er aldrig blevet forældet igennem tiden, kun forbedret.

Hvis man skal gøre sig nogle videnskabelige opdagelser, så kan man give sig selv en god start ved at købe et måleglas som et startremedie, sammen med nogle kolber, reagensglas og pipetter så man er godt dækket ind fra starten af.

Man vil ikke kunne gå helt galt i videnskabens verden hvis man har et måleglas.