Med en overdækket terrasse kan du holde haveselskab i al slags vejr

Med en overdækket terrasse kan du holde haveselskab i al slags vejr

Det kan være en udfordring at få brugt sine udeområder, når man bor i Danmark. Vejret er ikke altid til at regne med, og hvis man så har inviteret 20 gæster, som på ingen måde kan være i huset, til havefest, står man med håret i postkassen, når det lige pludselig regner. En overdækket terrasse løser effektivt dét problem.

En terrasse er ikke meget værd, når det regner, er koldt eller blæser. Men med en overdækningsløsning kan du gøre terrassen til et hyggeligt samlingssted året rundt i stedet for kun i sommermånederne. Hvad enten du planlægger store fester eller hyggestunder med familien, kan en overdækket terrasse være god at have i baghånden.

Mange vælger en pergola-konstruktion, når de overdækker terrassen. Det er en simpel konstruktion med en række ben, hvorpå et tag hviler. I syden ser man ofte pergolaer uden tag, hvor der i stedet gror planter henover taget. Men i Danmark er det mere praktisk med et vandtæt tagmateriale.

Taget kan konstrueres på flere måder. Enten kan man spænde en dug udover, som er vandtæt og kan have varierende grader af gennemsigtighed, eller man kan vælge roterbare lameller, som kan åbnes og lukkes efter behov. På den måde kan du både lukke regn ude og sol ind, alt efter vejret. Du kan også vælge plexiglas, som er let og gennemsigtigt.

Overdækning kan optimere dine udeområder

Når du får overdækket din terrasse, bliver det nemmere at bruge den på trods af vejret. Du kan vælge lige præcis den overdækningsløsning, der passer til dig og dine behov, og udseendet kan også tilpasses din stil.

Med en overdækningsløsning af god kvalitet investerer du i dit udeliv langt ud i fremtiden.