Musikefterskole med plads til alle

Musikefterskole med plads til alle

Musikefterskole

Går du rundt med en musiker i maven, som du har lyst til at udforske og udvikle? Ved at tage på musikefterskole kan du udleve din drøm om at spille musik eller synge hver dag, og starte din eventuelle musikkarriere allerede i dag. Uanset om du er øvet eller helt nybegynder indenfor musik og sang er der plads til lige netop dit niveau på Tølløse Efterskole.

Teater, koncerter og sammenspil

På musiklinjen på Tølløse Efterskole lærer du ikke kun dit eget instrument eller din egen stemme at kende. Du lærer også at optræde, spille sammen med andre, og samarbejde med de elever som går på Danse- og Teaterlinjen. Du vil sammen med de andre elever forberede to store optrædener, som vil styrke jeres sammenhold og venskaber, og lære jer at arbejde sammen på tværs af niveau og fag. På en musikefterskole lærer du altså musikken og sangen at kende gennem samarbejde med andre elever, som er forskellige fra dig i både niveau og instrument.

Oplev atmosfæren

Musikefterskole -1

Er du i tvivl om hvilken musikefterskole der er den rette for dig? Det er altid en god ide at besøge skolen inden du beslutter dig. Det kan enten gøres når skolerne holder åbent hus, eller ved at kontakte skolen og arrangere et personligt besøg. Du kan måske få lov til at kigge forbi og opleve, hvordan musikundervisningen foregår på den skole du overvejer. På den måde kan du opleve atmosfæren på skolen, og måske tale med nogle af de nuværende elever om, hvad der kendetegner netop den musikefterskole de har valgt. Du kan også spørge dem om andre ting end lige musiklinjen og blive klogere på, hvordan hverdagen fungerer hos dem, lige fra madordninger til værelseskammerater. Uanset hvad, er en efterskole altid et besøg værd!