Nye og brugte minigravere i robust kvalitet

Nye og brugte minigravere i robust kvalitet

image

Minigraveren er nok den mest udbredte maskine i byggebranchen, måske på nær boremaskinen. Det er en maskine med så mange funktioner og muligheder, at det næsten altid er en sikker investering. Hos Maskiner A/S kan du finde både nye og brugte minigravere, som kan hjælpe dig med at sætte gang i entreprenørvirksomheden.

Minigravere fås i forskellige størrelser, og her skal du vælge ud fra din virksomheds behov. Udfører du mange mindre opgaver på steder med begrænset plads – anlægsarbejde i byerne kræver for eksempel, at maskinerne ikke fylder og forstyrrer for meget – så har du sandsynligvis brug for en mindre maskine. Men bare rolig, selv de små maskiner kan altså godt sparke fra sig.

Arbejder du derimod med at udgrave fundamenter på byggepladser, kan du med fordel købe en større maskine, da den større kapacitet betyder at arbejdet vil skride frem hurtigere. På byggepladser er det som oftest ikke nødvendigt at tage hensyn til den omgivende trafik.

image-1

Små og store minigravere – alle i høj kvalitet

Maskiner A/S sætter en ære i at tilbyde robuste maskiner, som vil blive dig en trofast følgesvend de næste mange år. De forhandler både brugte og nye maskiner, alle i topkvalitet. De brugte maskiner er grundigt eftertjekket, så du kan være sikker på at gøre en god investering.

De nye maskiner er opdelt efter vægtklasse. De mindste starter i 0-2 tons, dernæst 2-5 og herefter 5-12. Det burde derfor være muligt at finde den maskine, du har brug for. Maskiner A/S tilbyder desuden vejledning i valg af maskine, så du kan til enhver tid kontakte dem og fortælle dem om dine behov – så finder de en maskine, der kan tilfredsstille dem.

En sikker, pålidelig og robust minigraver er en alsidig investering, som du næppe vil fortryde.