RH Pumper – centrifugalpumper af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

RH Pumper – centrifugalpumper af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

RH Pumper – centrifugalpumper af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Centrifugalpumper er maskiner, som er designet til at transportere store mængder af væske ved hjælpe af kinetisk energi, der kommer fra en turbine eller motor. Med en centrifugalpumpe kan virksomheder og industrien håndtere store mængder væsker i forbindelse med produktion. Centrifugalpumper fås i forskellige varianter og kan købes hos danske forhandlere til konkurrencedygtige priser. I kan med fordel vælge en leverandør, som er specialist inden for salg af centrifugalpumper, for så kan I også få den nødvendige rådgivning, så I vælge den rigtige løsning første gang. En centrifugalpumpe er en investering, som holder i mange år, og går I på nettet og sammenligner priser, kan I finde god kvalitet til fornuftige priser.

Specialdesignede centrifugalpumper til forskellige formål

RH Pumper er leverandør af centrifugalpumper af høj kvalitet fra kendte produkter. Hos RH Pumper har de mange års erfaring med at levere mange forskellige typer af pumpeløsninger til virksomheder og industrien. I sortimentet finder man bl.a. APEX GC Vertikale Inline Centrifugalpumper, som anvendes til cirkulation af kolde og varme væsker i f.eks. serviceinstallationer i industrien eller bygninger. APEX pumper bliver ofte anvendt til cirkulation af nedkølet vand, fjernvarmesystemer, væskepumpning i industrien eller pumpning af olie, opløsningsmidler og procesvæsker. Pumperne kan også anvendes til vandingsanlæg og drikkevandsanlæg eller marine- og skibsinstallationer. En anden model er APEX TD Bareshaft Long Coupled Centrifugalpumper i støbejern, som egner sig til vandforsyning, aircondition, kølevand, industrielle væsker eller cirkulations i varmeanlæg. En tredje model er APEX AMF Mixed Flow Centrifugalpumper, som er specialdesignet til blandet flow, og som har en høj hydraulisk effektivitet.

Professionel rådgivning og service

Uanset hvilken type centrifugalpumpe I som virksomhed har behov for, så kan I helt sikkert få en løsning, der passer til jer, når I vælger RH Pumper som leverandør. Hos RH Pumper er de specialister og yder professionel rådgivning og høj service for, at I kan få netop den centrifugalpumpe, som I har behov for i jeres virksomhed.