Sådan påfører du panserglas

Sådan påfører du panserglas

Sådan påfører du panserglas

Med panserglas til iPhone 6 er du sikret med den bedste metode til at undgå de værste skrammer, ridser og hak i telefonen, da panserglasset beskytter mod hårde slag, hvis du for eksempel uheldigvis skulle tabe din telefon.

Men hvordan påsætter du det ultratynde panserglas, der samtidig er fedtafvisende og giver den optimale beskyttelse?

Det giver vi dig en trinvis guide til her:

1) Rengør din iPhone 6. Dette gør du med sprit- og mikrofiberklud. Din telefonskærm skal være helt fri for snavs og andre overfladiske partikler, inden på påfører dit panserglas.

2) Hernæst skal du meget nænsomt rykke beskyttelsefolien af dit panserglas. VIGTIGT: Rør ikke ved den side af glasset.

3) Dernæst skal du anføre panserglasset til din iPhone 6, så den passer med kanterne af din telefon. Her kan du for eksempel afmåle efter homeknappen og se, om skærm og glas falder på plads på alle områder.

4) Til slut skal du skånsomt trykke ned på skærmen, for så begynder hærdningsprocessen. Skulle du opleve, at der opstår luftbobler under panserglasset, kan du rykke dem ud mod siden af skærmen, så de forsvinder. 

 

Tillykke!

Du er nu den heldige indehaver af et panserglas til din iPhone 6, så du med lidt bedre samvittighed kan bevæge dig ud i vind og vejr og være mindre bekymret, hvis der skulle opstå et uheld med din telefon.