Slip for andre dyr i huset med en kattelem med magnet

Slip for andre dyr i huset med en kattelem med magnet

Slip for andre dyr i huset med en kattelem med magnet

Når du har en kattelem til din kat eller lille hund, er det vigtigt, at der ikke er andre dyr, der kan bruge den. Det kan være de andre katte i nabolaget, men det er også rart at vide, at vilde dyr ikke har mulighed for at bruge lemmen, hvis de skulle få lyst til det. Det er derfor en god ide, at du vælger en kattelem, hvor du kan sikre, at det kun er dine kæledyr, der bruger den. 

Det kan du ved at vælge en kattelem med en magnet i. Din kat bærer chippen i sit halsbånd, og når det nærmer sig kattelemmen, åbner den for dit kæledyr. Det sikrer, at der ikke er andre dyr, der kan komme ind. Et godt sted for dig at købe en kattelem med magnet er hos dyrecenter.dk. De har et stort udvalg af forskellige kattelemme. Det gør det nemt for dig at finde den helt rigtige. 

De fleste af kattelemmene hos dyrecenter.dk er lavet, så du kan sikre, at det kun er dit kæledyr, der kommer ind af kattelemmen. Har du flere kæledyr, der skal bruge kattelemmen, kan du få flere magneter til at sætte i deres halsbånd. Det kan for eksempel være, hvis du har flere katte, eller hvis du har en lille hund, der også skal kunne bruge lemmen. Det giver din hund mulighed for at gå ud i haven, når den har brug for det. Dermed slipper du for at skulle lukke den ind og ud. 

Når du køber en kattelem, skal du også se på, hvor stor den skal være. Der er forskel på, hvor store katte er. Det er derfor vigtigt, at du finder en kattelem i den rigtige størrelse. Du kan hos dyrecenter.dk få kattelemme i almindelig størrelse og i XL. Hvis du har en stor kat, eller hvis din hund skal bruge den, bør du vælge en XL model. 

Når du køber en kattelem, er det også vigtigt, at du vælger en, der passer til det danske klima. Halvdelen af kattelemmen kommer jo til at være udendørs. Den skal derfor kunne holde til en del. Samtidig er det vigtigt, at kattelemmen slutter tæt, så du ikke får et rum, der er meget koldt, fordi kattelemmen står lidt åbent. Det kan gøre det svært for dig at finde en god placering til din kattelem. Alle dyrecenter.dks kattelemme er lavet, så de passer til det danske klima.