Stort udvalg af kvalitetsfuldt herretøj

Stort udvalg af kvalitetsfuldt herretøj

Stort udvalg af kvalitetsfuldt herretøj

Hos Onkelp.dk finder du et bredt og varieret udvalg af tøj, sko og accessories til mænd. Udvalget er nøje sammensat med henblik på stil og god kvalitet. Her finder du de fedeste styles til garderoben, og dette sikres igennem kvalitetsfulde mærker. Hos Onkelp.dk forhandles mærker som Suit og Won Hundred, og dette er din sikkerhed for tøj der ikke bare er trendy – men som kvalitetsmæssigt også er helt i top. Produkterne er relevante for mænd i alle aldre. Sortimentet er også særligt henvendt til den miljøbevidste forbruger, der har lyst til at gøre en forskel i forbindelse med køb af tøj. Onkelp.dk har nemlig et stort udvalg af økologisk tøj til herrer fra mærker som Filippa K, Forét og Knowledge Cotton. Disse mærker bekymrer sig ikke blot om mode, men om verdenen, og deres tøj er derfor produceret bæredygtigt og med respekt for mennesker og natur. 

Bæredygtigt design fra Filippa K

Et af de mærker, der forhandles hos Onkelp.dk, er Filippa K. Under sortimentet hører bukser, skjorter, strik og t-shirts. Filippa K tøjet er kendetegnet af kvalitet og enkelthed, og idéen er at skabe designs, der kan genbruges gennem flere sæsoner. Filippa K er skabt ud fra et ønske om at skubbe modeverdenen i en mere grøn retning, og du finder derfor tøj produceret under bæredygtige vilkår.

Personligt design fra Won Hundred

Hos Onkelp.dk finder man altid et bredt og varieret udvalg af tøj fra Won Hundred, herunder læder, skjorter, frakker m.m. Dette er der god grund til – det københavnske mærke formår at skabe et klassisk og enkelt design, der samtidig rummer en masse personlighed. Personligheden ligger i de mange små detaljer, der er at finde på tøjet. Mærket har ligeledes en stor kærlighed for gode kvaliteter, og dette er at spore i sortimentet, da Won Hundred er indbegrebet af kvalitetsvarer. Hvis du bor i Odense, er det muligt at få leveret din bestilling fra Won Hundred den samme dag, som bestillingen går ind.

Minimalisme fra Audace of Copenhagen

Audace of Copenhagen er et mærke, der er præget af et minimalistisk, men samtidig råt og cool design med masser af kant. Onkelp.dk fører forskellige produkter fra mærket, som for eksempel jakker, bluser og t-shirts. De forskellige designs tager udgangspunkt i livsstilen i byen, og materialerne er lækre og bløde. At iføre sig beklædning fra dette mærke er altså virkelig en luksus – både hvad angår snit og materialevalg. Se udvalget fra Audace of Copenhagen og mange andre mærker på Onkelp.dk.