Styrk dit barns fantasi og sociale kompetencer med sjovt Mamamemo legetøj  

Styrk dit barns fantasi og sociale kompetencer med sjovt Mamamemo legetøj  

Styrk dit barns fantasi og sociale kompetencer med sjovt Mamamemo legetøj  

Det danske mærke MaMaMeMo er produceret af AMleg, som blev etableret i begyndelsen af 1960’erne. Til at starte med producerede AMleg dukketøj, men senere har firmaet især fået fokus på trælegetøj i høj kvalitet. Det lækre legetøj fra mærket MaMaMeMo omfatter bl.a. legemad lavet i træ, legetelte, balancecykler, filtmasker og legetøj til udeleg. MaMaMeMo legetøj stimulerer børns fantasi og styrker deres sociale kompetencer.

Lav spændende retter med MaMaMeMo legemad

MaMaMeMo legemad i træ er utrolig populært, fordi legetøjet i høj grad ligner rigtig mad, som børnene kender fra køkkenet derhjemme. Med legemaden kan børnene lave deres egne spændende retter, og de kan efterligne, hvordan mor og far laver mad i køkkenet, hvilket er med til at udvikle og styrke deres sociale kompetencer. I det store udvalg af legemad finder man f.eks. mælk, smør, frugter, grøntsager, smøreost, ketchup og kakaomælk, som er madvarer, børnene kender fra hverdagen. Man kan også få forskellige sæt med legemad som f.eks. pitabrød med grøntsager, morgenmadssæt, picnickurv, gryde- og pandesæt, brødristersæt eller fast food sæt. Dermed kan børnene øve sig i at lave bestemte måltider. 

Stimuler barnets fantasi med sjovt legetelt

MaMaMeMo legetelt fås til både drenge og piger, og det kan bruges både indendørs og udendørs. Med et legetelt kan barnet skabe sin helt egen legehule, hvor det kan sidde og lege med sit yndlingslegetøj, eller det kan hvile sig på en pude med et tæppe. MaMaMeMo legetelte stimulerer fantasien, og barnet kan f.eks. invitere indenfor til mad i teltet, eller det kan lege, at det er rejst på ferie til et fremmed sted. 

Stort udvalg af MaMaMeMo legetøj til favorable priser

MaMaMeMo legetøj kan købes online i danske netbutikker. Hos Legehimlen.dk finder du et stort udvalg af MaMaMeMo legemad og legetelte til favorable priser. Vælg mellem mange forskellige stykker legemad eller hele sæt legemad, som børn kan underholde sig med i timevis. Du kan handle døgnet rundt hos Legehimlen.dk, og du får hurtig levering i løbet af 1-3 hverdage. Handler du for mere end 489 kr., får du gratis fragt, og som medlem af kundeklubben optjener du 5 %, når du handler i webshoppen.