Våddragter

Våddragter

Mangler du en våddragt til dit næste vandeventyr? Så er du kommet til det helt rette sted. Uanset om du er garvet eller nybegynder, når det kommer til at dykke, bade eller surfe, så er en god og kvalitetssikker våddragt essentielt. Hos Aquashoppen.dk kan du lige nu finde et stort udvalg af de absolut bedste våddragter til både børn og voksne. Udvalget byder på forskellige størrelser og designs, så der er med sikkerhed en våddragt, der passer til netop dine behov.


Hold dig varm i koldt varm

Våddragten holder dig varm, når du opholder dig i koldt vand længere tid ad gangen. Det gør den blandt andet fordi, den er fremstillet i neopren, som isolerer kroppen fra det kolde vand, og fordi den mindsker vandgennemstrømningen til et minimum. Derfor er en våddragt særligt god at have på, når du skal lave vandaktiviteter som eksempelvis surfing, dykning, undervandsjagt, svømning m.m. Samtidig beskytter dragten dig mod solens stærke UV stråler, mens du opholder sig i vandoverfladen.

Når du skal investere i din næste eller måske første våddragt, så er pasformen især noget, du skal være opmærksom på. En våddragt skal tilpasse sig kroppen, men gerne sidde stramt. Hvis den sidder for løst, vil vandet få mulighed for at trænge ind, og så kan våddragten ikke længere holde på din kropsvarme. Ligeledes vil luft få mulighed for at trænge ind, som også vil mindske varmeeffekten.


Våddragter til alle behov
Hos Aquashoppen.dk finder du et stort udvalg af våddragter, hvor kvalitet og design er i højsædet. Du kan både finde lange og korte våddragter efter behov og formål og ikke mindst i et væld af størrelser. Du kan besøge Aquashoppen fysisk i Aarhus, hvis du ønsker at afprøve forskellige størrelser, og ellers kan du finde en størrelsesguide på hjemmesiden. Derved kan du med sikkerhed finde en våddragt, som passer perfekt til dig.