Vasketøjskurve i unikt design

Vasketøjskurve i unikt design

Vasketøjskurve i unikt design

Er du på udkig efter en flot løsning, når det kommer til opbevaring af vasketøjet på badeværelset eller i soveværelset? Man tænker ikke umiddelbart opbevaringen af vasketøj som noget æstetisk smukt – de fleste forestiller sig sikkert en slags plasticbeholder. Dette er imidlertid en skam, da der findes utallige flotte løsninger, når det kommer til denne produktkategori – dette er udvalget hos Boxdelux.dk et godt eksempel på. Her finder du alt andet end kedelige opbevaringsmuligheder af vasketøj. Tværtimod kan du her finde et udvalg af flotte og anderledes vasketøjskurve i mange forskellige materialer og designmæssige udformninger.

Lækre materialer

Vasketøjskurvene hos Boxdelux.dk spænder bredt i udforming og stilart, men noget der gør sig gældende på tværs af produktkategorien er de lækre materialer, som vasketøjskurvene er udført i. Dette tilfører et flot udtryk til hjemmet. Housedoctor har eksempelvis udviklet en række af produkter, de kalder vasketøjsposer, og dette er en obevaringsmulighed af vasketøjet i stof. Stoffet består af bomuld og polyester, og posen er cylinderformet og står op – både med og uden vasketøj i. De karakteristiske og populære Alibaba vasketøjskurve er i særdeleshed også udført i flotte materialer – de er alle håndlavede i Senegal udfra naturmateriale, og kurvene har farverige strips af plastic flettet indimellem naturmaterialet. Dette giver et farverigt og spændende look. Alibaba har ligeledes udviklet en særlig model af vasketøjskurven, der har strimler af sort læder flettet ind i kurven i stedet for plastic. Alibaba vasketøjskurvene er alle unikke i størrelse og udformning, og det er derfor svært at give helt præcise mål på dem. Man kan dog få vasketøjskurvene i meget store modeller, og der er med sikkerhed plads til hele familiens vasketøj i det rummelige indre af kurven. Mærket Hübsch er ligeledes spændende materialemæssigt. Du kan blandt andet købe kurve i et kraftigt, vaskbart papirmateriale.

Æstetik og funktionalitet

Fælles for vasketøjskurvene hos Boxdelux.dk er ligeledes, at der ikke gås på kompromis med det funktionelle – æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, så man får en vasketøjskurve, der både er dekorativ og praktisk. Et godt eksempel er de flotte vasketøjskurve “Chaka” fra House Doctor. Vasketøjskurvene tilfører i den grad dit hjem skønhed og stil med deres træ-agtige look. Kurvene er udført i 99% rattan og 1% bambus, og looket er flot og naturagtigt. Samtidig er vasketøjskurvene funktionelle – de har et låg, der er aftageligt, og kurvene har i deres indre god plads til hele familiens vasketøj. Hankene på siden af kurvene gør det let at løfte disse rundt omkring i hjemmet eller at medbringe disse til en vasketøjskælder.