Vvs Egå - find dem online

Vvs Egå – find dem online

Vvs Egå – find dem online

Bor du i området af Egå, og skal du have udført vvs arbejde i din bolig, bør du kontakte en professionel og autoriseret vvs’er. Der er nemlig ret så strenge regler og regulativer på netop dette område. Lige som det er tilfældet med elektriker arbejde, er der en stor del af de opgaver, som er forbundet med køkken og bad, som du ikke selv må udføre. Disse regler er lavet for at beskytte dig selv og andre, ikke for at genere dig – dette er vigtigt at iagttage.

Visse former for vvs arbejde, for ekempel de, som involverer gas, drikkevand, kloak eller afløb, skal udføres af en autoriseret vvs’er. Hvis du for eksempel selv giver dig til at rode med dine gas installationer, kan du risikere, at du ikke får sat systemet ordentligt sammen. Og så øges risikoen for lækager og deraf følgende udsivning af gas, hvilket kan føre til eksplosion eller til kulilte forgiftning – begge dele med mulig fatal udgang. Hvis du selv prøver at ordne dine rør, kan du endvidere risikere at forurene drikkevandet, hvilket både er farligt for dig selv og for eventuelle andre beboere i ejendommen.

Benyt en autoriseret vvs’er – for din egen skyld

Du kan også risikere at komme i økonomisk klemme, hvis dit eget forsøg på omlægning eller etablering af afløb i badeværelset fører til vandskade. En sådan vandskade er dyr og tidkrævende at udbedre, og det er ikke sikkert, at dit forsikrings selskab vil hjælpe, hvis din eller din underbos lejlighed bliver ødelagt som følge af hjemmegjort vvs arbejde. Derfor bør du tilkalde en professionel vvs’er, når der skal laves arbejde i dit hjem, som involverer varmeinstallationer, gas eller vand. I Egå finder du en autoriseret vvs’er hos det familiedrevne firma Gustafsen VVS – kendt for at levere kvalitets arbejde inden for vvs i Egå, Risskov og omegn.

Find din vvs’er på gustafsenvvs.dk