Store fordele ved solcellelamper fra Solarcamp.dk

Store fordele ved solcellelamper fra Solarcamp.dk

Store fordele ved solcellelamper fra Solarcamp.dk

Overalt springer nye tiltag til en mere bæredygtig livsstil frem, som gør det nemmere for den enkelte borger at bidrage til et reduceret forbrug, et bedre miljø og et sundere klima. Hos Solarcamp.dk er missionen at gøre billige og effektive solcellelamper nemt tilgængelige for den almindelige danskere, så det bliver nemmere at være bæredygtig. Kig forbi webshoppen og find inspiration i katalogets varierede udvalg af nogle af Europas bedste solcellelamper.

Derfor skal du vælge solcellelamper fra Solarcamp.dk

Der er flere fordele forbundet med at vælge solcellelamper i stedet for almindelige lamper. For det første fungerer solcellelamper uden ledning. Det giver dig mulighed for at sætte lys op alle de steder, det normalt ville være besværligt at nå ud til med en ledning. Har du f.eks. et legehus eller et skur bagerst i haven, eller en sti bag havelågen, som du ønsker oplyst, vil solcellelamper være praktiske og nemme at installere.

For det andet er der naturligvis gode fordele at hente ved de besparelser på strøm, solcellelamper medfører i hjemmet. Det gælder både for økonomien og for miljøet. I mange tilfælde kan solcellelamper erstatte al hjemmets udendørsbelysning, og det kan mærkes på elregningen. Samtidig vil besparelserne være et skridt i den rigtige retning, når det kommer til bæredygtige løsninger i hjemmet, som har miljøets fremtid for øje.

The Silverlight Standard designet til nordiske lysforhold

Solcellelamper findes i mange designs. I kataloget hos Solarcamp.dk finder du bl.a. nogle af Europas absolut mest effektive og udholdende solcellelamper, nemlig The Silverlight Standard. Disse lamper egner sig særligt til danske hjem, da de er designet til at tilpasse sig lysforholdene i Norden. Med disse solcellelamper er du altså sikret gratis udendørslys året rundt mange år fremover. Lamperne er fremstillet i rustfrit stål og giver samme klare lys, som traditionelle lamper.

I webshoppen kan du læse flere detaljer om de forskellige designs af solcellelamper, som du kan vælge imellem.