Tryghed og dokumentation med bilkamera fra specialkamera.dk

Tryghed og dokumentation med bilkamera fra specialkamera.dk

Tryghed og dokumentation med bilkamera fra specialkamera.dk

Hvis du nogen sinde ser udsendelser i TV om fartsyndere, spritbilister og de konsekvenser, de afstedkommer, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med de famøse ”dashcam”-optagelser. Et dashcam – eller på dansk: Forrudekamera – er et kamera, der monteres i bilens forrude, med det formål at dokumentere alle trafikale hændelser. Og skulle uheldet være ude, og du uforvarende bliver vidne til – eller direkte involveret i – en alvorlig trafik ulykke, kan optagelser fra dit forrude-kamera indgå som vigtig og vægtig bevismateriale i en eventuelt efterfølgende retssag.

 

Den indbygge video optager i dit bilkamera optager uafbrudt fra du tænder bilen til du parkerer. På den måde får du skarp og klar dokumentation for alle de hændelser, der måtte opstå i løbet af din køretur. Video optagelserne lagres på et SD-kort, som automatisk overskrives, når det er fyldt. På denne måde er du altid garanteret en historik på op til fire timers video optagelser, afhængig af kapaciteten på SD-kortet. SD-kort fås med kapacitet til optagelser af en varighed fra 1 til 4 timer.

 

Forrudekameraet er nemt at montere – ligesom en GPS monteres kameraet i toppen af bilens forrude ved hjælp af en sugekop mekanisme. Strømforsyningen tilsluttet bilens cigaret tænder – og så er du kørende med live optagelser af alt, hvad der foregår foran din bil i løbet af din køretur.

 

Hvis det ulykkelige skulle ske, at du ender i en hård kollision med en anden bil eller et stationært objekt, vil en G-sensor låse og lagrer dine optagelser – den såkaldte ”sort boks” funktion.

 

Forrudekameraet er udstyret med et batteri, som fungerer som backup i tilfælde af at strømforsyningen skulle svigte. Kameraet er dog ikke beregnet til udelukkende at køre på batteri i længere tid ad gangen.

 

Hos specialkamera.dk finder du et bredt udvalg af de bedste forrudekameraer på markedet til særdeles konkurrencevenlige priser og med hurtig og sikker levering.