Bordflag er en personlig og smuk gave, som kan bruges i mange år fremover

Bordflag er en personlig og smuk gave, som kan bruges i mange år fremover

Bordflag er en personlig og smuk gave, som kan bruges i mange år fremover

Leder du efter en personlig gave til en ven eller et familiemedlem, har du mange forskellige muligheder. Nogle vælger at give en oplevelse, som de kan have sammen med personen. Andre kan bedre lide at give en fysisk ting, som deres ven eller familiemedlem kan have i mange år fremover. Det er særligt, hvis det er en stor dag som dåb, konfirmation, bryllup eller en rund fødselsdag. 

En god ting at give, som kan blive brugt i mange år fremover, er et bordflag. Det kan din ven eller dit familiemedlem tage frem til fødselsdage og andre særlige dage. 

Et godt sted for dig at købe et bordflag er på webshoppen memozz.dk. Hos dem har du mulighed for at gøre din gave endnu mere personlig ved at få sat for eksempel et billede af personen, der skal have gaven, på foden af flaget. Det er helt sikkert noget, som den, der får gaven, vil blive glad for. 

Derudover har du også mulighed for at få skrevet navn, fødselsdag og lignende oplysninger på flagets fod. Hvis det er et flag, som du vil give til et dåbsbarn, kan du for eksempel også få indgraveret fødselsvægt, fødselslængde og dåbsdagen på foden. På den måde bliver det en meget unik gave. 

Er det et brudepar, der skal have flaget, kan du få indgraveret et billede af brudeparret, deres bryllupsdag og måske kirken, hvor de vil gift. Det vil være en rigtig fin gave, der gør, at brudeparret vil blive mindet om deres store dag, hver gang de bruger flaget. Du har dermed rigtig mange muligheder for at gøre flaget så personligt som muligt. 

Hvis du ikke har lyst til at få indgraveret billeder og tekst på bordflagets fod, kan du få sat en lille plade nedenunder foden. På den måde kommer til flaget til at se helt neutralt ud, når det står på bordet, men der vil altid være en hilsen til den, der har fået flaget nedenunder. På teksten kan for eksempel stå, hvem det er fra, og hvornår det blev givet, så modtageren ikke kommer i tvivl om det. 

Alle flagene er lavet af rød satin påsyet et hvidt kors. Det er et flot lille flag, som vi danskere jo i den grad forbinder med højtider og fest. Det vil derfor forhåbentlig blive brugt rigtig meget af den, der får det. Det er ikke bare til fødselsdage, men også til at markere bryllupsdage og andre vigtige begivenheder i personens liv.