Sov sundt med økologisk sengetøj

Sov sundt med økologisk sengetøj

Sov sundt med økologisk sengetøj

Vi voksne mennesker tilbringer omtrent 8 – 10 timer af døgnet i sengen. I disse timer er vi i konstant berøring med sengetøjet – dynebetræk, lagen og hovedpudebetræk. Vi rådes til at vaske sengetøjet mindst én gang om ugen, for at slippe af med snavs og støv. Der går nemlig ikke mange dage, førend helt rent sengetøj på det mikroskopiske plan er en festlig komsammen af hudceller og støv fra hele vores hverdag, hvilket giver en fantastisk grobund for mikroorganisme som bakterier og svampe, og i særdeleshed er som et luksus retreat for støvmider. Som bevidst forbruger er du måske opmærksom på, at det vaskemiddel, du anvender, når du vasker dit sengetøj (og andre tekstiler, for eksempel beklædning, håndklæder, viskestykker mv.), er økologisk og bæredygtigt, ikke indeholder for mange kunstige tilsætningsstoffer eller kemi, som skader miljøet.

Økologisk sengetøj til dig og dit barn

Men har du overvejet, at det stof, dit sengetøj er fremstillet af, i sig selv kan indeholde potentielt skadelige kemikalier? Meget ikke økologisk sengetøj indeholder spor af sprøjterester, som stadig sidder i plantefibrene, samt kemikalier fra indfarvning eller blegning. Og da vi optager rigtig mange af disse stoffer gennem huden, udsætter vi faktisk os selv for sundhedsfare hver nat. Endnu mere grelt står det til med små børn, som tilbringer væsentligt mere af deres døgn i sengen. Og derfor bør du investere i sundt, økologisk sengetøj – til dig selv såvel som til dit barn.

Køb økologisk sengetøj online hos babynature.dk

Du behøver ikke at skulle ud i special butikker for at finde økologisk sengetøj i rigtig høj kvalitet. Hos babynature.dk finder du et stort udvalg af super lækkert økologisk sengetøj, som er fremstillet ved minimal brug af skadelige kemikalier, af bomuld, som er dyrket ud fra økologi- og bæredygtigheds principper. Se udvalget af Økologisk sengetøj i den online shop på babynature.dk