Arena svømmebriller – perfekt til konkurrencesvømning

Arena svømmebriller – perfekt til konkurrencesvømning

Er du konkurrencesvømmer, og har du prøvet at stå på skamlen og gøre dig klar til at svømme, og så opdaget at dine svømmebriller er gået i stykker? Ikke særlig fedt. Heldigvis har de fleste et par eksta briller med for en sikkerheds skyld, og det er faktisk en af grundene til, at man anbefaler at have to sæt svømmebriller: et til træning og et til konkurrence.

Men hvilke svømmebriller er gode briller til konkurrencesvømning?

Prøv Arena

Der er selvfølgelig individuelle præferencer, der skal tages højde for, når man snakker om, hvilke svømmerbriller der er bedst til konkurrencesvømning. Men et mærke, der er særdeles populært, er Arena, som har produceret svømmeudstyr i mange år.

Arena svømmebriller findes både til børn og voksne, og uanset hvilken aldersgruppe du konkurrerer i, så er det essentielt, at de er hydrodynamiske, flot designet og ikke mindst at de kan indstilles en smule strammere end de svømmebriller, du normalt træner med. Sådan er det i hvert fald for de fleste konkurrencesvømmere.

Forskellen på almindelige og konkurrencesvømmebriller

De fleste svømmeudstyrsproducenter laver både trænings- og konkurrenceudgaver af deres svømmebriller. Forskellen er som regel den, at konkurrencebrillerne er ekstra hydrodynamiske, ligesom de også gerne giver et lidt bedre udsyn, så man kan holde øje med konkurrenterne. Sidst men ikke mindst er mange konkurrencesvømmebriller udstyret med spejlglas, så svømmeren ikke generes af solen eller lyset.

Er der så forskel på, hvordan man præsterer, alt efter hvilke briller man har på? Nej, i princippet er der ikke. Der er mange svømmere, der træner og konkurrerer i konkurrencemodellen, ligesom der er mange, der bruger træningsmodellen til begge dele. Det vigtige i denne henseende er, at man vælger en model, der sidder godt i ansigtet og som man kan lide at have på. Og så gør det jo ikke noget, at de også ser godt ud.