Brand dig med dit eget flag

Brand dig med dit eget flag

Brand dig med dit eget flag

Det er intet, der signalerer stor brandværdi som at have sit firmas logo påtrykt et flag og se det sagte vibrere i takt med vinden. Dahls Flagbutik kan lave de rette reklameflag til dig

Når man ejer en virksomhed, kan man næsten ikke forestille sig noget bedre indtryk at give de besøgende i firmaet, end at de bliver mødt af et flag, der har samme farve og logo som det, ens firma benytter. Den slags kan indprente sig hos både samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere. Man tror på virksomheden nok til, at man vil forevige den på tryk til eftertiden.

Tænk bare på, at Dannebrog er et af de ældste flag i verden og kan fremkalde en specielt følelse hos den enkelte, når man ser det. Den samme følelse kan du skabe ved at investere i et reklameflag, som er en af de bedste tavse kommunikationsmidler, der har værdi i lang tid fremover.

Det kan også være, at du har tænkt dig, at dit firma skal være repræsenteret ved en messestand, hvor dit produkt skal kæmpe om opmærksomheden fra utallige andre firmaer, der higer efter potentielle kunders opmærksomhed. Her er det bedste blikfang at få fremstillet et reklameflag og gerne et af slagsen, der rager lidt højere op i vejret end den gennemsnitslige persons højde, så det er flaget, man får øje på.

Budskaber og salgsteknikker kan være svære at huske, men hvis man som potentiel kunde har mulighed for at koble det på et fremstående flag med logo, er der større chance for, at kunden går hjem og kan huske, hvilket budskab man kommunikerede udadtil.

Hos Dahls Flagfabrik fremstiller vi logoflag i forskellige former og teknikker, og du kan selvfølgelig altid tage fat i os, hvis du har bestemte ønsker til, hvordan dit reklameflag skal udformes, så du lettere kan blive synlig i reklamebilledet.