Danmarks billigste kvalitetsfoder til dine fisk i havedammen fås hos Koimad.dk

Danmarks billigste kvalitetsfoder til dine fisk i havedammen fås hos Koimad.dk

Danmarks billigste kvalitetsfoder til dine fisk i havedammen fås hos Koimad.dk

Hvis du gerne vil forkæle dine fisk i havedammen med rigtig godt kvalitetsfoder, så kan du med fordel handle hos Koimad.dk. Webshoppen har det største udvalg af fiskefoder, fiskepleje og vandbehandling, som du finder i Danmark, og du får det til de bedste priser på markedet. Koimad.dk har mange forskellige typer slags fiskefoder til Koi karper, guldfisk, stør samt andre typer af fisk, som du har i din havedam. Du finder desuden en stor fodringsguide på hjemmesiden, hvis du gerne vil være sikker på, at dine fisk får det helt rigtige foder. Du kan også altid kontakte Koimad.dk og få professionel vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om vedrørende fiskefoder eller fiskepleje.

Letfordøjeligt basisfoder i flere varianter

Koimad.dk har et sortiment af fiskefoder til faste lave priser, deriblandt Yamakoshi Economy Selection, som er Koimad.dks eget kvalitetsmærke. Dette mærke er det billigste fiskefoder i Danmark til havedamsfisk. Du kan vælge mellem flere typer af let fordøjeligt basisfoder. Economy Pond er et komplet basisfoder, som indeholder Wheatgerm, og det kan anvendes til alle typer af havedamsfisk. Basisfoderet er let fordøjeligt, og det kan suppleres med andet foder som eksempelvis vækstfoder i varme perioder. Economy Color er komplet basisfoder, der indeholder Spirulina og Wheatgerm. Du kan fodre Koi og andre havedamsfisk med dette let fordøjelige foder, som er beriget med Spirulina, der giver dine fisk en bedre sundhed, velvære og udseende. Economy Pond og Economy Color kan blandes, så du får et godt basisfoder med farveopbyggende egenskaber. Economy Sticks er et let hovedfoder, der især egner sig godt til guldfisk, men kan også bruges som opstartsfoder til dine Koi karper.

Fodermix med unikke egenskaber

Er du på udkig efter et rigtig godt fodermix, så kan du med fordel vælge Economy Multi Mix, som er velegnet til guldfisk, Koi karper og andre slags fisk i havedammen. Economy Multi Mix er en sammenblanding af tre fodertyper, der indeholder særlig ingredienser som Spirulina, Wheatgerm, Astaxanthin og paprika, og foderet forbedrer næringsindtaget hos dine fisk. Du får altid en god service, når du handler hos Koimad, og det er nemt at bestille varer i webshoppen. Leveringen sker hurtigt, og der er gratis fragt, når du køber for mere end 800 kr.