Sørg for at få gode billeder af de smukke øjeblikke til jeres bryllup

Sørg for at få gode billeder af de smukke øjeblikke til jeres bryllup

Sørg for at få gode billeder af de smukke øjeblikke til jeres bryllup

Man skulle tro, at det var et nemt job at være bryllupsfotograf. I kommer jo til at smile og være glade hele dagen, så det kan da ikke være svært for en fotograf at fange nogle gode billeder af jer. Det er vel nærmest bare at holde et kamera op foran ansigtet og så trykke af. Nej, sådan er det langt fra. Det kræver snilde og finesse at fange de helt rigtige øjeblikke mellem jer på den store dag. De øjeblikke, som I gerne vil gemme for evigt og have hængende på jeres væg og vise frem til venner og familie. 

Det er derfor vigtigt, at du vælger en professionel til opgaven, så du får nogle gode billeder. En dygtige bryllupsfotograf i Nordjylland er ham fra vejbyfoto.dk. Han har taget rigtig mange billeder og har en ekstremt god timing i forhold til at fange det helt rigtige øjeblik, glimtet i øjet og smilet på læben. 

Når du hyrer ham til at tage billeder ved dit bryllup, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige pakker, alt efter hvor længe du gerne vil have, at han skal følge jer på dagen. Det kan være den lille pakke, hvor I får taget billeder af selve vielsen i kirken og får taget bryllupsbilleder i en time efterfølgende. 

Det kan også være en mellempakke, hvor fotografen kommer hjem til bruden, mens hun er ved at gøre sig klar til at tage i kirken, tager billeder i kirken og af brudeparret efterfølgende. Det giver ofte nogle helt særlige billeder at følge bruden om morgenen, hvor hun er helt spændt og nervøs over det forestående bryllup. 

Med vejbyfoto.dk’s store pakke får du alt det i den mellempakke plus billeder af gæsterne og af festen efterfølgende. Til alle pakkerne er det muligt at lave tilvalg, og har du helt særlige ønsker, vil fotografen også meget gerne høre dem.